Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monya78
veterán
Köszönöm válaszokat...
Hogy melyik a tágabb meg melyik a szűkebb rekesz tudtam Én csak rosszul fogalmaztam
,Jel zaj arány egy picivel jobb a S6500-nek de ez szinte elhanyagolható (S6500 1/1,7" érzékelőjére 6MegaPixel jut ez 6,6 négyzetmikron/pixel, S5600 1/2,5" érzékelőjére 5 MegaPixel jut ez 4,9 négyzetmikron/pixel, egy belépőszintű tükrös gépnél ez az érték 30-60 négyzetmikron/pixel).
A beltéri fotózásnak nem csak a rossz nagylátószög a hátránya a S5600-nál, hanem a nagyon gyenge vaku is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Jövedelem
- VR topik
- LG LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
,