Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
johnjohn
üzenetére
Szerintem is téma off. Amúgy meg egyetértünk... mert mint látványtervező, vagy megálmodó biztos kiváló képi látásmóddal bíró tehetség. Ellenben nemhinném, hogy olyan nagy műszaki zseninek kell lenni a téma alapvető felfogásához.
De mindegy, mostmár bárki foghat fényképezőgépet és onthatja magából a képeket tucatszámra... ezt azért nem lehetett megcsinálni az analóg időkben...Jó is volt az, szerettem nagyítani, előhívni és látni ahogy megelevenedik a kép a vegyszerben... Ott még kellett gondolkodni az expógomb lenyomása előtt, és aki csináta annak volt tisztelete, ahogy a szakmának is. Most meg tényleg már mindenki "profi" fotográfus, aki egyszer megnyomta a gombot...
Ezért váltottam IT-re, programozásra...jobban lehet boldogulni mert legalább ahhoz kell iszonyatsok tudás, különben nem ér semmit az ember...Szóval tényleg felhígultunk, de inkább a szakma...

Részemről off... engem is jobban érdekelnek az objektívek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs