Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Köszönöm mindenkinek a véleményt!

Hát, erősen elbizonytalanodtam az 55-250 vásárlásával kapcsolatban, de elmondom még egyszer: 70-200 -ra nincs pénzem, ne említsétek, mert csak a szívem fájdul...

Jó lenne, de tényleg nem tehetem meg magamnak. Ha esetleg 75-8ezer körül lenne valahol használtan, akkor még azt mondanám, hogy oké, de tudom, ez reménytelen, még a 100ezreseket is ki kell fogni.
De akkor most milyet?

Ha nincs pénzem 70-200 -ra, és az 55-250 -et sem ajánljátok igazán, akkor az 55-250 árkategóriájában milyen hasonló, jó tele van a piacon? Nem ragaszkodom én a Canon márkához, jöhet Sigma, Tamron, bármi, ha jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest