Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
Köszönöm mindenkinek a véleményt!

Hát, erősen elbizonytalanodtam az 55-250 vásárlásával kapcsolatban, de elmondom még egyszer: 70-200 -ra nincs pénzem, ne említsétek, mert csak a szívem fájdul...

Jó lenne, de tényleg nem tehetem meg magamnak. Ha esetleg 75-8ezer körül lenne valahol használtan, akkor még azt mondanám, hogy oké, de tudom, ez reménytelen, még a 100ezreseket is ki kell fogni.
De akkor most milyet?

Ha nincs pénzem 70-200 -ra, és az 55-250 -et sem ajánljátok igazán, akkor az 55-250 árkategóriájában milyen hasonló, jó tele van a piacon? Nem ragaszkodom én a Canon márkához, jöhet Sigma, Tamron, bármi, ha jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 5330 i5-1245u 16Gb ram, érintő kijező, számla, garancia
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest