- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
csak a gyerkőcről, lakásban csináltam képet, az meg nem tesztkép
inkább leírom a tapasztalatomat. képközépen f1.4 is teljesen jó. a képszélek állitólagos szar mivolta nekem egyáltalán nem tűnt fel, de még az is aki nagyon kukkol, f2-n már elégedett kell h legyen. az AF-je lehetne egy hajszálnyit pontosabb, ennyit tudok felhozni ellene. meg azt hogy nekem nincs ilyenem 
nesa, Oly-n a kisebb képkocka miatt a képszélek még ennyire sem jelenthetnek problémát. az ekv. 60-as látószög is jó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS R6 Mark III milc fényképezőgép - Új + BESZÁMÍTÁS -
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Canon RF 600mm f/11 IS STM teleobjektív - Újszerű -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
inkább leírom a tapasztalatomat. képközépen f1.4 is teljesen jó. a képszélek állitólagos szar mivolta nekem egyáltalán nem tűnt fel, de még az is aki nagyon kukkol, f2-n már elégedett kell h legyen. az AF-je lehetne egy hajszálnyit pontosabb, ennyit tudok felhozni ellene. meg azt hogy nekem nincs ilyenem