Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yodafon: :L
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
csak a gyerkőcről, lakásban csináltam képet, az meg nem tesztkép
inkább leírom a tapasztalatomat. képközépen f1.4 is teljesen jó. a képszélek állitólagos szar mivolta nekem egyáltalán nem tűnt fel, de még az is aki nagyon kukkol, f2-n már elégedett kell h legyen. az AF-je lehetne egy hajszálnyit pontosabb, ennyit tudok felhozni ellene. meg azt hogy nekem nincs ilyenem 
nesa, Oly-n a kisebb képkocka miatt a képszélek még ennyire sem jelenthetnek problémát. az ekv. 60-as látószög is jó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmgyűjtés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
inkább leírom a tapasztalatomat. képközépen f1.4 is teljesen jó. a képszélek állitólagos szar mivolta nekem egyáltalán nem tűnt fel, de még az is aki nagyon kukkol, f2-n már elégedett kell h legyen. az AF-je lehetne egy hajszálnyit pontosabb, ennyit tudok felhozni ellene. meg azt hogy nekem nincs ilyenem