Hirdetés
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Nézz meg az obikkal (kit és az említett két obival 17-55; 24-105) készült tesztképet, sztem rá fogsz jönni
, hogy mi a különbség a kit és azok között. Cseppet jobb a felbontása és a rajzolata az L-es obiknak. Én pl személy szerint a 24-105 re tenném a voksom, de azért mert én nem nagyon használom a nagylátót. Ettől függetlenül a 17-55 az egy nagyon profi cucc APS-C-n (sztem van olyan rajzolata mint bármelyik L-es obinak) szvsz a 17 egy nagyon ideális kezdő gyújtótávolság, a 24 már sokszor kevés és megszokást igényel. Ki kell próbálni és az alapján kell dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, hogy mi a különbség a kit és azok között. Cseppet jobb a felbontása és a rajzolata az L-es obiknak. Én pl személy szerint a 24-105 re tenném a voksom, de azért mert én nem nagyon használom a nagylátót. Ettől függetlenül a 17-55 az egy nagyon profi cucc APS-C-n (sztem van olyan rajzolata mint bármelyik L-es obinak) szvsz a 17 egy nagyon ideális kezdő gyújtótávolság, a 24 már sokszor kevés és megszokást igényel. Ki kell próbálni és az alapján kell dönteni.