Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Igen van. A DSLR gépnél nagyobb a frontlencse, de az obi másik végén nagyobb érzékelőre vetíti ki. A 2,8 dslr és a 2,8 kompakt (elvileg) ugyanakkora záridőt fog adni ugyanakkora iso értékek mellett.
A kérdésedre válasz: a 2,8 kompakt 2/3FÉ-vel világosabb a dslr zoom kezdeténél, és 1, 2/3-dal világosabb a zoom végénél.
Megjegyzés: itt az egységnyi területre jutó fénymennyiséget kell tekinteni. Valójában a kitobi sokkal több fényt enged át, mint a kompakté, de mint azt említettem nagyobb távolságra vetíti ki.Ez érdekes olvasmány lehet számodra: [link] (még mielőtt leharapnák a fejemet, hogy nem itteni cikkekből választottam, szerintem ez az egyik legjobb magyarázat!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony A7 IV váz + Cage + Akkuk (3 év gari, 2500 expó)
- eladó Nikon Z5 fényképezőgép memóriakártyával
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR (makulátlan állapot!)
- Samsung NX5 MILC váz objektívvel szettben vagy külön eladó
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest