Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
rednifegnar
üzenetére
Köszi , de ennyire nem szeretnék belefolyni más dolgába .
Majd eldönti mit szeretne a hölgy . Itt a felsorolt obikhoz kötődött az eredeti kérdés . Rákérdezetem és szerintem már a p_adam válaszát figyelembe véve el is döntötte .
Legalábbis a továbbított üzenetemre válaszolva úgy jött le nekem , hogy marad a Sony FE 50/1.8 mellett . Aztán csinál vele , amit akar .
Hétvégén már szeretné megrendelni . Bár több szálon érdeklődött , így fogalmam nincs mire jut . Annyira nem közeli a " barátság " .Más lenne a felállás , ha magamnak kellene tanács . . .
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nikon D500, 17-55 mm 2.8, 18-140 mm 3.5-5.6, markolat, tartozékok egyben vagy külön
- GoPro HERO 8 Black, full szett
- Újszerű Fujifilm XT-5 + XF 16-80mm f/4 R OIS WR garanciális
- Moza Slypod-E motoros slider / motoros monopod
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest