Hirdetés
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Celithrandi
üzenetére
Amit a mobil megcsinál maga, azt egy képszerkesztő is tudja, csak macerásabb az tény.
Ami meg nem fér bele a képbe és statikus téma, arról lősz 2 képet, kvázi panorámát és kész... (persze ezzel is lesz munka a képszerkesztőben, de megoldható az ultranagylátó).Szerintem aki szereti a fényképezőket, az azzal fotózik, aki meg a macerát, a súlyt, a képszerkesztést nem, annak jó a mobil.
#31298 SkyTrancer
Abban nem vagyok biztos, hogy aki mobillal szeret fotókat készíteni, az meggyőzhető azzal, hogy optikailag képtelen nagy fókusztávú képet lőni. Szerintem azt mondja rá, hogy nem is kell.
A két tábor sosem fogja meggyőzni egymást. szvsz
Én használom mindkettőt fotózásra (na ja a fényképezőt másra mondjuk nem is tudnám...
ami normálisnak mondható) , csak éppen más célból.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ami normálisnak mondható) , csak éppen más célból.