- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaci84
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Köszi a segítséget. A listában csak egy SAL-t látok. Amúgy oké kit obi, de az melyik? Obis gépet nem tudok venni, mert 200-ért szereztem boti új 6300-at obi nélkül. Van ennél jobb ajánlat? Oké értem a fullframes problémát, de nem ér meg 90-et? Jobb ha olcsóbban, de mivel bolti ezért drágábban veszek? Vagy ami jobb nem is kapok? Ebay, hét igen. Szükségem volna a gépre, és nem a jővő évezredben amire megjön Ebayről. Nem egész két hét múlva nyaralás. Meg itt a sok videózni való, már elmerülök benne. Nem hiszem el, hogy nincs egy jó ajánlat használtan... Tudom mondtátok, hogy kit obi meg hasonlók, de mindig mögötte volt, hogy jó lesz az neked, meg egyenlőre. Olyan esetleg nincs, hogy kaci! vedd meg ezt meg ezt meg ennyiért kihagyhatatlan és kiváló minőség stb.
Más gyártótól átalakítóval esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bundle topik
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest