Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Jogos, amit írsz. Szépen lassan behúzott a dolog, eleinte csak telefonnal kattintgattam főleg, mert abban nem kellett olyan sűrűn filmet cserélni. Aztán a 1020-as lumia mellett beneveztem erre az 5100-ra és elindultam végleg a lejtőn. Sokkal egyszerűbb ha a felszerelés segít, mintha magadnak kell fejlődnöd. Az 1.4-el éreztem igazán, hogy mennyire kitolja a határokat. Most visszanéztem pár képet és annyira nem is veszélyes a dolog 1/1500 640, abban még bőven lett volna, ha ésszel csinálom...

Lehet elnézek először egy tanfolyamra, hátha rájövök, hogy bőven elég, ami a polcon van
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- weiss: Autó költségek
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Arch Linux
- Samsung kuponkunyeráló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest