Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
Helosztok, bevittem a 14-24 f2.8-as objektívem Nikonhoz, mert zoom 18 környékén kicsit szorult. Pár óra alatt meg is jött az árajánlat "a teljes belsõ objektív tubustag cseréjéről + teljeskörű beszabályozásról", felajánlva, hogy ez bizony nem lesz gazdaságos és egy szép nagy összegért cserébe kicserélnék az objektívet (már ha jól értem egyáltalán, amit írtak).
Nikon helyett esetleg Camera Kft. (foglalkoznak Nikonnal?) vagy Csurgó mester szóbajöhet szerintetek egy 14-24 esetén? Gondolom tubuscsere elkerülhetetlen lesz ezek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest