Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Asszem elmondom az egész történetet: másik fórumon egy ember mutogat egy képet az új gépével, Oly E400+Sigma 18-50. A kép elég életlen de van rajta majdnem éles rész csak marhára nem ott ahova az AF-nek élesítenie kellett volna auto módban. Mondtam neki, hogy szerintem backfocus, főleg hogy alsó kategóriás Sigma obival készült. Azt javasoltam neki, hogy nézze meg MF-ben is. Azt mondja, úgy sem tudja élesre fogni. A linkelt képe: [link]
EXIF: F5, 1/80, 38mm, ISO100, utómunka csak leméretezés. A kép jobb széle már egész élesnek tűnik de milyen AF az ami oda fókuszál ezen a képen...Nem bírálta felül manuálisan az AF pontot, ezt is megkérdeztem. Lencsék tiszták, obi nem volt leszedve, szűrő nem volt. A jelenség tartós, nem csak ez az egy képe ilyen.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest