- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Asszem elmondom az egész történetet: másik fórumon egy ember mutogat egy képet az új gépével, Oly E400+Sigma 18-50. A kép elég életlen de van rajta majdnem éles rész csak marhára nem ott ahova az AF-nek élesítenie kellett volna auto módban. Mondtam neki, hogy szerintem backfocus, főleg hogy alsó kategóriás Sigma obival készült. Azt javasoltam neki, hogy nézze meg MF-ben is. Azt mondja, úgy sem tudja élesre fogni. A linkelt képe: [link]
EXIF: F5, 1/80, 38mm, ISO100, utómunka csak leméretezés. A kép jobb széle már egész élesnek tűnik de milyen AF az ami oda fókuszál ezen a képen...Nem bírálta felül manuálisan az AF pontot, ezt is megkérdeztem. Lencsék tiszták, obi nem volt leszedve, szűrő nem volt. A jelenség tartós, nem csak ez az egy képe ilyen.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen program, ami...?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Kingmax DDR4 2x4GB (8GB) 2400Mhz ramok
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest