Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
A Tamronok állati durvák! A 35-ös hozza a Sigma art 1.4 szintjét simán. Viszont a kollégának sajna 100 k a keret.
(#25675) Laslow:
Később van valami olyan rész, hogy milyen objektív kell nekem. ott nézd meg a portrézást. Ott kifejtettem, hogy az ekv 50-es inkább egész alakhoz hasznos. Arcnál én ekv 100 fölé mennék. DX-en a 85-ös az ideális erre.Szerintem vegyél egy használt Nikkor 35 1.8G-t általános felhasználásra, és gyűjtögess egy szintén használt 85 1.8 G-re. Egyikben sem lesz stabi, de nem is igen kell belejük, tekintve, hogy kb ott vagy velük fényerőben stabi nélkül, mint 18-105-tel VR-rel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Anime filmek és sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest