- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
torzo
őstag
válasz
aleister
üzenetére
Rövidesen a Dolomitokba megyek képelni, addig jó lenne, ha elkészülne. Minden elvemmel ellenkezve és teljesen egyetértve veled, ma du. Csurgó mesternek átadtam az obit. Protekciót több helyről is kértem és kaptam. Azt ígérte, megcsinálja időre. A műhelye tényleg borzasztó. Megírom majd, mire mentem vele.
Szerencsére van egy 180/3.5 fix optikám, ha minden kötél szakad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Viccrovat
- RAM topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parfüm topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest