Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monya78
veterán
válasz
zgospel
üzenetére
Nekem van mindkettő obim FF (6d) vázhoz, 17-40 nagylátó végén valami iszonyat rossz képszéleken, rekeszelés is csak keveset segít. Annyi előnye van hogy a 17-40 obi 24mm-en már kb. nullás a torzítása, úgye bár itt kezdődik a 24-105-ös ami 24mm-en még erősen torzít.
Most néztem régi tesztképeket: mindkét obi 24mm-en a 17-40-es F8-ra rekeszelve a képszéleken erősen elvérzik a 24-105-öshöz hasonlítva amit nyitottan azaz F4-en használtam, a képközép kb. ugyanolyan.
17-40 nálam csak a poénkodós obi szerepét viszi, ahol fontos a kép széle ott 24-105-öt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED monitor topic
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest