- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Tin_Shield, Eperkutyus:
Köszi a hasznos infót, komolyan elgondolkoztam a dolgon hogy akkor hanyagolom az UV szűrőt, sőt lehet a 75-300-asomról is leveszem annak a képe amúgy sem acélos gyárilag sem...
Bár nem 2-3000-res kategóriát gondoltam én sem, ezt gondoltam venni hozzá, [link] nem tudom ez milyen kategória az UV szűrők között...
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy ha nem UV szűrő, akkor milyen tisztító cuccokat javasoltok a frontlencséhez, amivel akár terepen pl turista út alatt buszban vagy szállodában ha ujjlenyomatos lesz a lencse, erdőben, ilyesmi helyeken is biztonságosan tisztítható a lencse, pl elég egy mikroszálas kendő, vagy inkább lenspen stb?
Válaszotokat ezúttal is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon EOS R6 Mark III milc fényképezőgép - Új + BESZÁMÍTÁS -
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Canon RF 600mm f/11 IS STM teleobjektív - Újszerű -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD!
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest