- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Szerintem én voltam!
Booz mégegyszer sorry!
Csak hallom a TS-en hogy A tetőn van valaki! Én meg B plantnél voltam és ott valóban volt valaki a ház tetőn!
Mondom ott sunyul gyorsan lelövöm!
és mivel kicsikét messze volt az illető nem láttam hogy csapattárs!
Erre következő körben mondom hogy hé hát ti mondtátok hogy A épület tetején van egy ellen..
-válasz: Ott volt de te B planton voltál.... és B tetőről szedted le a csapattársat LoL kick bann pls -
SipiBcs
őstag
1-et Zé tolt... aszonnya.... hát itt kiabálta valaki, hogy A háztető.... lelőttem... erre a válasz Booz részéről: baszki, én a B tetőn feküdtem!
Utána Piri jön A-ból B-be.. sunnyog a katlan tetején még a kijáratnál.... Nekem sem kellett több.. palánk mögül 1 minta fejes... repkedett a b+ a részemről, a sorry mellé..
-
SipiBcs
őstag
Tényleg kemény lehet az az almapálesz..... az utolsót nyertük...
Közben rájöttem, hogy te abból kimaradtál, dejazé ezt már nem törlöm...
De tényleg nem ment rosszul, annak ellenére, hogy az első 2 buktuk. De vegyük tudomásul... hogy keveset játszunk ahoz, hogy ne LOW- kategóriában szerepeljünk, mint clan.
Nekem 1 valamivel van gondom, ez pedig az, hogy adjuk már meg egymásnak a tiszteletet TS-en... Felnőttek vagyunk minannyian, nem pisis teenagerek... Peace...
(kihangsúlyozom, hogy nem nekem szóltak be) -
Balinov
titán
Huu..micsoda huzos ara van! Igazabol en Xperiara vadaszok majd jovore, de ez sem rossz.
-
Balinov
titán
hat,ja,nekem mondod! Kicsit izgulok, mert ferihegyet nem ismerem, csak 1x kisertem fel valakit, de vegulis ismeros leugrik ertunk Gyorbol, ugyhogy nagy baj nem lesz..Ja, es vegre az ablak mellett fogok ulni, nem kozepen,vagy a belso ulesen. Rohajdon meg az a 3€-ja, de ennyit meger..
-
Balinov
titán
ja,de nem en voltam szulinapos...
egyebkent egy rettenetes dolog tortent a grillpartin. elfogyott a pia. Halistennek volt egy soforunk, aki nem ivott, igy el tudtunk ugrani a keconkba a setalo janosert. Mondjuk utana szerencsesen eltevedtunk, de meg is erdemeltuk, kulonosen a sofor,mert csak be kellett volna kapcsolnia azt a qrva Garmin Nuvi-t, ami az orra elott volt...
-
Balinov
titán
aaa,een?ugyanmar, veletlenul epp volt egy 30ik szulinapos, ugyhogy megittunk minden szeszt (1 absolutvodka, 1 jeger, meg nyakara hagtunk a littyos Green Labelnek is..)
Tegnap kicsit be is voltam lassulva, este hetkor jutottam el odaig, hogy lemenjek a boltba tejert a reggeli kvhoz..en nem tudom, oregszem biztos, regen se fajt a fejem, csak a szokasos le vagyok lassulva effekt, de ma (meg a juniusi hasonlo merteku fogyasztas utan is) a lassulason kivul a vallaim fajtak. -
BandiHUN
veterán
sorry,én dolgozok mint az állat,ráadásul reggel 7-kor indulunk Barbadosra
szállodánk viszont a sok meló folyománya,hogy holnap lesz 1 hete,hogy a Gigabyte 4850 ott porosodik a dobozban,mert egyszerűen nem jutott rá idő
-
SipiBcs
őstag
-
Balinov
titán
Szia Pyros,
koszonom kerdesedet, sehogy. A keret megvan kb, mar csak valami konkretumot kene kisakkozni, mert mar csak 2 het fizuig, es akkor megrendelhetem a csaladi koltsegvetes szerint a masinkat. Perpillanat a netet faragom, mert nem az igazi.
Juteszembe, van itt aki ert routerekhez, torrent kliensekhez es halozatokhoz?
-
Balinov
titán
Koszi, majd lesd meg, amiket en csinaltam, nem ilyen teli vacogos kepek, hanem harsany szinek, nagyjabol.
Pia: gyerekek, 10ev majzsugor utan leesett, hogy a 40€-s Martell konyakot agyon lehet b***ni, ha berakja az ember a melyhutobe..olyan ize van, mint a Tesco brandynek...
Viszont kaptam a nemetektol egy diszdobozos, 1L-es Johhnie Walker Green Labelt...
-
yako
tag
Nos, igen.
Nekünk is UPC-s netünk van.
Nem tudom melyik, de 10Mb le, 1Mb fel a sebesség.
Eleinte én a wifi-s kapcsolat miatt laggoltam, de mióta húztam egy kábelt a router meg a gép közé, minden rendben.
Személy szerint én elégedett vagyok vele, kb 1 év alatt egyszer volt kiesés. -
athomi
veterán
10/10 lett a második map is, hála a lélekjelenlétemnek
Vacant volt a mapjuk, támadóban kezdtük. Én csipáztam és a kör kezdete után 20mp-vel már csak egyedül voltam.Ez így ment az első x körben, majd kezdtem kiakadni és szóltam, hogy 2 perc áll rendelkezésre.
Amúgy is elég ideges voltam az este, mert nem játszottam három napig tesóm miatt, persze tegnap este is netezett, bár mentségére tegnap volt is rá indoka.ovecs: Csak betetted a felfele nézős smiley-t és azt hittem rám célzol, mert pont én írtam utoljára üzenetet, szóval pont feletted voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest