nem eleg, ha mi tudunk ra felmenni, meg az ellen? esetleg a normalisabbnak megadjuk a passt, aki lelep, ha megkerjuk.
hüllő
nem eleg, ha mi tudunk ra felmenni, meg az ellen? esetleg a normalisabbnak megadjuk a passt, aki lelep, ha megkerjuk.
hüllő
hüllő
Ha war van, akkor lezárjuk. Mi ezzel a probléma? Ha meg nincs akkor nyitva van, így jönnek fel emberek, így tudok pam módban játszani. Én annyira nem élvezem a sima pub módot.
De ha annyira le akarod zárni, akkor zárjad. Bent fekszel a melóhelyeden és nézed hogy de jó, zárva van a szeró.
[ Szerkesztve ]
te te te rimmatyi teeeeeeeeeeee
hüllő
ez mondjuk nagyon érdekes, hogy 60 fok sok ennek 7600 GT-nek mondjuk a ramokat nem tudom lemérni de az sem lehet sokkal több és már venti is van a gyári passziv hűtésen
amúgy bazi nagy nem tudom a hangkártyám beleférne-e mellé
XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
nem kell azt lezárni minek
ha meg valaki kötöszködik ki kell rakni bann-al
Szerintem ventivel elégnek kellene lennie a hűtésnek a karidon.Lehet,hogy valami driver akadásod van,vagy pedig a rootkit kavar be.
amúgy tegnao felraktam az eredeti drivert ami hozzá volt tuti valamit az újjal elbsztam mert mikor betelepitette a régit az AF 2x-en volt a AA pedig 4x-en úgy hogy sztem az újabb driver úgy futott és megfektette a kártyát
de mondjuk a régi driverell beállitottam 0 -ra mind 2-őt akkor úgy ahogy vissza jött az fps csak most is ha lövök lecsöken 90-ről úgy 40-re
Ilyen kártyád van?Itt a tesztben felment 65 fokra is.Azt még ki kellene próbálni,hogy csak akkor csökken le ha van torkolat tűz a fegyvereden.Tehát ha mondjuk hangtompítóssal lősz akkor is leesik?
[ Szerkesztve ]
gyik-nak a hülye ötlete lenne
Mindenkinek esik az FPS-e ha lő.
[ Szerkesztve ]
innovacio!
hüllő
leesik de nem annyia mint nem hngtompitosnal
hangtompitossal úgy 20 fps-t a nem hangtompitossal felere
és igen ilyen a kartya
[ Szerkesztve ]
szedd ki a kivetődő töltényhüvelyeket, pár FPS-t biztosan jelent lövés közben:
/cg_brass 0
Ezt én is használom, mert lövés közben nem jó ha nagyon ugrál az FPS-ed.
[ Szerkesztve ]
Esetleg nem valamilyek fény effekt miatt esik ennyire vissza?
torkolattuz? itt szerintem nem ez a problema. eddig nem volt semmi gond a jatekkal, ment csont nelkul, most meg szivatja. el kene aqdni, mig el nem fustol
hüllő
ezert vagy cfg-s
hüllő
mondjuk tegnapp ahogy mondom vissza jött az fps-em este már jól ment csináltam is 60:30 statot TDM-en és lehet én vagyok igényes vagy mi a szar és ebből többet nem lehet kihozni mondjuk tény hogy a net is szar meg az fgc szervere is mert a szlovakoknal ma delelőtt nem volt gondom
vagy a memóriák szarakodnak mert 5-5-15 1 clok alap fesz-en vannak
kéne nekik több kako
[ Szerkesztve ]
fgc telleg nem a legjobb, ha lejar kene mast nezni
hüllő
ingyen van a ts szoba ha tőlük bérelsz szervert [link]
jamár megtaláltad sry
és még ezu is
Aki év végéig legalább három hónapra szervert bérel, annak a negyedik hónapot ajándékba adjuk!
[ Szerkesztve ]
Ha linkelsz a //http-t töröld előle, mert ez a link és az előző sem volt jó.
[ Szerkesztve ]
Nem baj az ha előtte van, csak ne legyen 2x
[ Szerkesztve ]
én úgy értelmezem, hogy egy ts szerveren szobát kapunk
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
Obinetnél úgy van, hogy van egy nagy közös ahova belépsz (ide pw sem kell), és innen léphetsz be a saját TS szobádba (ide kell a TS pw-öd), ahol természetesen ugyanúgy vannak további szobák (war, war2, cigi, stb.).
[ Szerkesztve ]
Igen. Obinetnél úgy van hogy van egy baszott nagy ts, és mindenki aki szervert bérel, kap egy szobát saját jelszóval, nem úgy mint fgc-nél, hogy egy teljesen független ts szerver.
Athomi: Ja, én is úgy gondoltam.
Mod: Megelőztél 9 mp-el!
[ Szerkesztve ]
6 honapra nem lenne erdmesebb? ugy nem olcsobb?
hüllő
őőő, izé ... megint sok itt a duma. idejöttél, és megállt az élet, szégyelld magad teeeee befullasztod mindig a topikukat
hüllő
Pyros játszik, gyerpi eltűnt, én várom a messiást hogy felhívjon, ovecs meg elment booz-al hetyegni.
[ Szerkesztve ]
pyros jol teszi mondd a szamod, hivlak en
booz+ovecs alap. homokszóró mind2.
ovecs azert mert csinalja, booz meg azert, mert hagyja.
hüllő
Huni meg beköp mindenkit .Eset valószínűleg nem leszek
.Ráadásul új monitorom is csak a jövőhét vége felé lesz
.
[ Szerkesztve ]
É egész délután "alszok" Timivel , mellesleg, még egy kicsit alszok még, aztán 8 kor megyek fogyni az edzőterembe
Azt hiszem lecserléem ezt az FSP 350W 8cm noise killer-t, egy FSP 350W PNF-re. Sajna hang terén ez a táp a leghangosabb a gépben. Csere után piszok halk lesz a gép.
Az a 12 centis venti sokkal halkabb a PNF-ben és ha jól láttam a 12V-os ágon is több kakót ad le.
Mondjuk nekem a csere nem jár semmilyen anyagi költséggel, csak meg kell várnom míg bátyám elmegy itthonról és mehet a csere.
[ Szerkesztve ]
omg, te zsivány
Hát mivel az enyém szar, ezért a srác kicseréli egy másikra...... Aztán nem topm lehet h majd én is lecserélem, de egyelőre nincs rá keret
Értem én a célzást. Húzzak a ....!
Ne hogy már komolyan vedd a kis comodot!
Két csávó játszott a szerón, az egyik 2-es szintű volt a másik meg 3-as. Persze hogy lecsítereztek a "sokat" megélt játékosok.
azt mondja meg valaki,miért nincs senki ts-en meg a szerókon se...ilyen sem volt már rég...
Pap leszek az kurvaisten! Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:LorenzoHUN#1760666 EA ID(BF-ek): BandiHUN Xiaomi MI 9T 6/128
itt 1 LOL kep volt
WTF?!
[ Szerkesztve ]
hüllő
faxt, direkt neked kukaztam ennyi ekezetet
hüllő
olyat mondtam neki hogy 10mp alatt kiszedte
Sehunn senki
11-kor már leszek, meg elvileg gyik is.
Miujsag kedves nyugdijas kollegak? Udvozlet innet a messzi tavolbol!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Gyik,koszi Ferko baratod elerhetoseget.Lehet,holnap este Kataval ossze is futunk,olyan kedvesek ,hogy lehet megsegitenek bennunket egy lakcimigazolassal.Hattalmas respect erte nekik$
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Tyű már kint is vagytok....Majd ha sétálsz az O'connel streeten, a tüskétől jobbra van a CLerys, na abban az áruházban dolgoztam a 3. on az étteremben
szia bali mi ujság minden rendbevan