Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Ha war van, akkor lezárjuk. Mi ezzel a probléma? Ha meg nincs akkor nyitva van, így jönnek fel emberek, így tudok pam módban játszani. Én annyira nem élvezem a sima pub módot.
De ha annyira le akarod zárni, akkor zárjad. Bent fekszel a melóhelyeden és nézed hogy de jó, zárva van a szeró.[ Szerkesztve ]
-
gyerpi
aktív tag
-
gyerpi
aktív tag
amúgy tegnao felraktam az eredeti drivert ami hozzá volt tuti valamit az újjal elbsztam mert mikor betelepitette a régit az AF 2x-en volt a AA pedig 4x-en úgy hogy sztem az újabb driver úgy futott és megfektette a kártyát
de mondjuk a régi driverell beállitottam 0 -ra mind 2-őt akkor úgy ahogy vissza jött az fps csak most is ha lövök lecsöken 90-ről úgy 40-reXFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
gyerpi
aktív tag
mondjuk tegnapp ahogy mondom vissza jött az fps-em este már jól ment csináltam is 60:30 statot TDM-en és lehet én vagyok igényes vagy mi a szar és ebből többet nem lehet kihozni mondjuk tény hogy a net is szar meg az fgc szervere is mert a szlovakoknal ma delelőtt nem volt gondom
vagy a memóriák szarakodnak mert 5-5-15 1 clok alap fesz-en vannak
kéne nekik több kako[ Szerkesztve ]
XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543
-
ovecs
senior tag
én úgy értelmezem, hogy egy ts szerveren szobát kapunk
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
Boci_83
őstag
-
booz
senior tag
lelehet koccanni rollam világos
-
ovecs
senior tag
É egész délután "alszok" Timivel , mellesleg, még egy kicsit alszok még, aztán 8 kor megyek fogyni az edzőterembe
-
athomi
veterán
Azt hiszem lecserléem ezt az FSP 350W 8cm noise killer-t, egy FSP 350W PNF-re. Sajna hang terén ez a táp a leghangosabb a gépben. Csere után piszok halk lesz a gép.
Az a 12 centis venti sokkal halkabb a PNF-ben és ha jól láttam a 12V-os ágon is több kakót ad le.Mondjuk nekem a csere nem jár semmilyen anyagi költséggel, csak meg kell várnom míg bátyám elmegy itthonról és mehet a csere.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Két csávó játszott a szerón, az egyik 2-es szintű volt a másik meg 3-as. Persze hogy lecsítereztek a "sokat" megélt játékosok.
-
BandiHUN
veterán
azt mondja meg valaki,miért nincs senki ts-en meg a szerókon se...ilyen sem volt már rég...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
gyiku
nagyúr
itt 1 LOL kep volt
WTF?![ Szerkesztve ]
hüllő
-
ovecs
senior tag
Sehunn senki
-
Balinov
titán
Miujsag kedves nyugdijas kollegak? Udvozlet innet a messzi tavolbol!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
Gyik,koszi Ferko baratod elerhetoseget.Lehet,holnap este Kataval ossze is futunk,olyan kedvesek ,hogy lehet megsegitenek bennunket egy lakcimigazolassal.Hattalmas respect erte nekik$
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Gaming notebook topik
- Apple Watch
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs