- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-02-21 21:56 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
addikt
-
törölt tag
-
Swaggering78
kezdő
-
Sanyi19
őstag
-
Találtgyerek
veterán
Ebből is látszik, hogy huzamosabb terhelés mellett 70 fok fölé felmegy a TUF. Ez körülbelül 1-2 perces teszt. Ha mondjuk a Metro megy fél órát fullon, akkor jóval melegebb lesz. Egyébként nem rossz a 7x fok sem. Nem rossz a TUF hűtése, csak a maximum 64 fok nekem kicsit hihetetlen komolyabb terhelés mellett. Várom a kolléga tesztjét is.

-
Sanyi19
őstag
-
janos666
nagyúr
Valamikor régen már előfordult velem is egyetlen egyszer az RTX3080 élete alatt (kicsivel megjelenés után vettem), hogy driver telepítés közben/után RESET kellett, mert fekete maradt minden kijelző. Nem is veszek soha többé Geforce-ot, és amíg megvan, addig soha többé nem frissítem a driver-t. (Mielőtt még valaki komolyan venné... ha' nem így van...)
Ami viszont komoly furcsaság, hogy már két, Corsair AX szériás moduláris tápcsatihoz való PCI-e tápcsatlakozót is elégegetett a kártya, mióta megvan.
Az elsőnél még úgy voltam vele, hogy "kár volt egyetlen, kétfejes kábelt használni a két tápcsatlakozóhoz, főleg hogy akkor idle-ben mindig ETH-t bányászott a kártya. De most, hogy két kábel jön a két csatihoz, és ritkán játszom huzamosan szünetek nélkül, már nem igazán értem. Mindkét esetben makulátlan maradt a kártya foglalata, csak a kábelvég égett meg. Ja, és nincs is felrakva a ház oldallapja, illetve nem vittem túlzásba a kábelek esztétikus rendezését sem, úgyhogy nem feszül a csati. -
CJ4567
nagyúr
-
Bubaaa
senior tag
-
Lathronos
őstag
-
lafaty80
addikt
Nálam még mondjuk nem biztos hogy az új driver miatt, de ha csak hagyom win11-et alapjáraton, akkor befagyott a gép. Eddig ez nem volt. Event szerint ez történik ilyenkor:
\Device\000000cc Resetting TDR occurred on GPUID:100
\Device\000000cc Reset TDR occurred on GPUID:100
\Device\000000cc Restarting TDR occurred on GPUID:100
-
CJ4567
nagyúr
Sok ventivel is lehet halk egy gép, nekem a VRM hűtővel együtt van 6 venti a gépben (alul kettő P12 PWM ARGB, hátul egy ugyan ilyen, felül a LF3 280 ARGB-n a P14 PWM ARGB-ből kettő), és egyáltalán nem hangos, sőt. Messze leghangosabb a gépemben játék alatt a 3080 XC3, még alulfeszelve is
-
Találtgyerek
veterán
-
kzolee216
senior tag
-
milszab
senior tag
Te úr isten..
Nekem a 3090 mellett egy 14-es van azt csá
Igaz FE a kártya, a hő nagy részét kiviszi, illetve víz van a cpun, ahol a radi kívül, így az sem fűti a gépház belét. Vga-nál 75foknál nagyobb hőfokot nem igen láttam még. Aztén simán halknak mondható az egész cucc. Persze én játszok, nem fánkozók vele 
-
kzolee216
senior tag
-
kzolee216
senior tag
-
Találtgyerek
veterán
-
kzolee216
senior tag
-
Találtgyerek
veterán
-
zebra_hun
veterán
Ideig óráig megy az 1995@900mV-on, de én elengedtem.
1980-on viszont 99%-os. Csak ennyi, mivel ritkán, de volt problémám vele. 1980MHz hibátlan 920-930mV-on.
Valahogy a kerek számok jobban bejönnek, így a 900mV mellett maradtam, de 1965MHz-en rá merem mondani a 99.99%-os stabilitást +840 mem oc-n. Egyszer sem volt gondom vele hónapok óta.
15MHz ide vagy oda, semmiség. Stabilitás mindennél fontosabb.
1965 sztem nagyon optimális.
A 800-850mV-os UV-okat viszont sosem fogom megérteni ilyen 1700-1800MHz-eken amiket látni néha. Ott már van veszteség, 1965-ön nyereség van.
Jó eredménynek számít. -
Találtgyerek
veterán
-
Találtgyerek
veterán
-
DroiDMester
nagyúr
-
DroiDMester
nagyúr
-
zebra_hun
veterán
-
djbb534
tag
-
FingR86
őstag
-
PAtr0n
addikt
-
szabeska
addikt
-
Találtgyerek
veterán
-
szabeska
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Dell notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Revolut
- One mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy tűnik ez is bírja 900mv-on.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem a 3090 mellett egy 14-es van azt csá