Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bevallom a véralkohol szintem a vezetésre alkalmatlan kategóriàban van jelenleg.
-
Tirexi
addikt
Ma egy klasszikus játékból lesz videó.
-
ÁdiBá
veterán
Na, mai nap. Pontosabban fél napig SLi nélkül vagyok.
Testvérem kiszerette volna próbálni, hogy jobban e megy neki a StarCraft2 a GTX780Ti videokártyával, mert jelenleg egy HD5850 ese van. (ami az enyém volt, és jó pár éves már)
Mindjárt berakja a kártyát majd tolunk neten pár partit hogy mi a véleménye róla, azt mondja pár pálya szaggat neki már...
De nem fogta fel hogy az a proci miatt is lehet (i5 3570K) FullHD-ban....Arra keresi a magyarázatot hogy CPU vagy VGA limite van neki.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
-
Rasiel
senior tag
Még soha nem játszottam egyetlen Starcraft játékkal sem, gépigényt sem néztem róla.
Ezek alapján biztos, hogy a VGA a ludas. Érdemes lenne megnézni valamelyik monitorozó progival, hogy mit mutat kihasználtság terén.
3570K meg a mai játékokhoz, főleg, ha tuningolva van bőven elég. Persze, csak single-ről tudok nyilatkozni, mert nem multizok. Tuningos 2500K-mal (ami pár %-al gyengébb a 3570K-nál) a mai napig elvagyok, eddig mindenhová elég volt nekem.(#9776) Th1sN04ll: Na, akkor megnyugodtam, látom nem csak nálam van gond.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Takarítás történt, a további hangulatkeltéstől mindenki szíveskedjen tartózkodni! Nem éri meg.
A "miért, mi történt" jellegű kommentek is törlésre kerülnek.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Ez a Super Nintendo-ra az All-Stars, 1995-ben ezt kaptam szuletesnapomra meg apamtol, rongyosra jatszottam. Nezegesd amugy a csoveket, mert sokba le lehet menni, es ott van elet, a zold gomba. Illetve asszem 100 arany utan is jar. Erdemes utogetni a teglakat, kerdojelet, ott is van elet, van lathatatlan is, World 1 map 1-en tudom is mai napig hol van.
World 1 map 2 vegen a ket liftel ha a palya fole ugrasz, akkor van World 2-3-4-be teleport lehetoseg.Mario Bros 3 es World 1 es 2 Yoshi's Island a kedvenc, lehet nezek is emulatort.
Es igen, ezek sok mai jateknal jobbak...Ehhez amugy mit szolsz?[link]
Kene wii u, csak 3 konzol kisse sok lenne plane 1 cim miatt...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ÁdiBá
veterán
Kész. Megszületett a teszt.
Bátyám elkérte a GTX780Ti egyik videó kártyámat, hogy megnézze mit tud a starcraft 2, mennyivel megy jobban a játék mint a HD5850-es VGA-val.
Játszottunk pár partit.
Ő egy i5 3570K procival 8Giga 1600MHz memóriával és egy GigaH77-DS3H lappal játszik... Átlagos számítógéppel FullHD-ban.
Elsőnek a kártya be se indult, mondom ne csináld, nálam megy rendesen.
Kiderült, hogy még soha nem frissítette az alaplapi BIOS-t így leszedtem neki a legfrissebbet felrakta és lám, életre kelt a gép, elindult a Windows is a GTX780Ti-vel.StarCraft2 4v4 be ő fullhd-ban játszott én pedig WQHD-ban, beállítások ugyan azok voltak.
Különbség, hogy így is 25-30FPS több volt nálam bőven WQHD-ban, mint nála FullHD-ban.
4v4 Csatában ahol eddig álló kép volt 14-16 FPS ig ment le nála, nálam ugyan ott 24 volt a legalja.
Úgy hogy ez lett a teszt eredménye....
Mindenesetre nem említette hogy másik játékokat megnézett volna vele, mert azt mondta hogy ha megnézi mondjuk a TR és a CrySis3, FC3at lehet vissza se adja a kártyát. Hiszen azért a HD5850 és a GTX780Ti között egy picit teljesítmény szakadék van...
Csak gondoltam megosztom veletek ezeket az információkat, tapasztalatokat... Már most rakom vissza a párját a gépbe. Üdv.ÁdiBá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Horgász topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest