Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Talán ez az első, amikor egyetértek ezzel a faszival.
Matolcsy: Ideje betiltani a kriptovaluták bányászatát és kereskedelmét az EU-ban
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
PitLee
őstag
RTX ON
-
-=RelakS=-
veterán
[ Szerkesztve ]
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
snecy20
nagyúr
válasz -=RelakS=- #111111 üzenetére
Ennyi pénzért egy i5 2400 + GTX 650? Atyaég.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Habugi
addikt
válasz -=RelakS=- #111111 üzenetére
A Gamernexus @TechJesus idevonatkozó videói (pölö) nálam mindent visznek!
Szeva Apafej!
Tudom rég jártam felétek, azért néha be-be nézek de csak read onlyban, mizu veled, remélem minden oké.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Puma K
nagyúr
ASUS V9999 Gamer Edition:
Olyan szépek
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Puma K
nagyúr
válasz Devid_81 #111115 üzenetére
Anno a gyári hűtős Radeon X850 XT PE-ért meg voltam őrülve... annyira tetszett az a kártya a referencia hűtőjével. De akkoriban nem élvezett akkora prioritást a számítógép
"A kártya GPU-jának hőmérséklete üresjáratban 46 fok körül alakult, ekkor a környezeti hőmérséklet 44 fok."
"A legmelegebb pont a negyedik teszt lefutását követően figyelhető meg, ekkor a GPU 84,8 Celsius fokos! Ezután a Doom III-at indítottuk el, napjaink egyik leg-VGA-izzasztóbb játékával 83,6 fokra melegedett a GPU, majd leállítását követően kb. 5 perc kellett ahhoz, hogy a GPU visszahűljön 46 fokra, és mindezt egy asztalra kitett konfigurációban."
Aztán jöttek ezek az Asus 6800 GT-k a nyers alu kinézettel... én akkor egy Inno3D 6800 GT-re csaptam le, mert az volt akkor az Aqua-ban
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
ScomComputer
veterán
No ma megjött végre holnap jövök tesztekkel... [kép]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz ScomComputer #111117 üzenetére
Hű-ha! Mindig így kezdődik! Aztán majd jön a FUTás, meg a sikítás!
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Raymond
félisten
Coinbase's clever Super Bowl advert backfired horribly after the exchange's website was overwhelmed with traffic — leaving it inaccessible for many.
The exchange used its 60 seconds to display a QR code that bounced around the screen — a retro throwback to the screensaver on DVD players. Its logo only appeared briefly at the end.
But as curious visitors whipped out their phones to find out what was being advertised, Coinbase buckled under the pressure. A specially designed landing page wouldn't load, and reports of issues surged on Down Detector.
NSA whistleblower Edward Snowden tweeted:
"Coinbase spending $16,000,000 on a Super Bowl ad to direct people to their website and $0 to make sure that website doesn't crash 10 seconds after the ad starts is so very internet."
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
keIdor
titán
válasz Puma K #111121 üzenetére
Nyilván az van a szabályozás, tiltás stb ellen, aki csinálja meg bevétele van belőle.
Aki meg mellette, mint én, az meg nyilván nem csinálja, nem érdekli. Ellenben ez tönkre tudja tenni a piacot, láttuk, tapasztaltuk, na ez a bajom vele.Ez nem bit vagy nem bit kérdése.
Ha ezt félreteszem, akkor is marad egy kérdésem. Miért jobb ez a virtuális “valami” (kripto) ami mögött nincs gazdasági erő a hagyományos pénz helyett? Mert nincs mögötte szar szemét USA, bankok, Rotschild, Rokkefeller stbstb?
A kripto mögött sincsenek “jobb személyek”, abba biztos vagyok. Pénzmosásra tökéletes viszont, nyilván nem véletlen egy világméretűvé duzzadt hiszti az egész.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #111125 üzenetére
Ott még nem tartunk, de nyilván ha egyszer választani kell, akkor az elsők közt kell leverni ezt a fajta pazarlást. Én is annak tartom, de sok fajta pazarlás létezik, stadionok gyepfűtése, hobbiautókázás stb.
De jelenleg van energia, ha csak a bitcoin féle asic-al tudnának bányászni, akkor egy szavam se lenne, mert lenne külön hardverük.
Az hogy drága meg eladhatatlan hát istenem, a kockázatban ez is benne van. Van ezeknek több ezer, tizezer euroja játszani, szóval nem kell sajnálni egyiket sem,
hogy drága az asic.Nekem a legnagyobb bajom az vele, hogy tönkreverik a VGA piacot, meg mindent, amin elfut. Ezért kell a célhardver mint a BTC-nél aztán elvannak maguknak ott.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
VTom
veterán
válasz keIdor #111126 üzenetére
Semmilyen piacot nem vernek tönkre a bányászok. A VGA piac virágzik, jelenleg épp gennyesre keresi magát mindenki, aki részt vesz benne. Annyit kérnek a kártyákért, amennyit nem szégyellnek.
Az, hogy a célközönség most más, a gyártókat, kereskedőket cseppet sem érdekli.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
PitLee
őstag
Sajnos ez így van, a részvényest és a gyártót nem hatja meg, hogy ki veszi a kártyáját.
A szomorú az inkább szerintem, hogy anno a gamereken jutottak el idáig és a mostani helyzetet látva a csak gamer only rétegnek rosszul esik, hogy nincs megoldás a problémára.
Az évekkel korábbi eseményekből nem tudták levonni a jó következtetést és valami dedikált bányászkártyákat csinálni, amelyek túlszárnyalják az épp aktuális gamer vga-kat és ezáltal azokat a bányászok békén hagynák, a profit így is meglenne, de volna két elégedett ügyfél.
Tartani talán attól kéne a gyártóknak, ha ez folyamat hosszú évekre állandósul és ez miatt a gémer ág elsorvad, majd "ne adj Isten" a bánya valami miatt tartósan bedől, akkor a gémer piac nem tud talpra állni csak több év alatt, ha lesz egyáltalán addigra még PC géming
-
keIdor
titán
válasz PitLee #111131 üzenetére
Én írtam is nem rég, hogy ha az összes GPU GeForce helyett CMP-re menne egy szavam se lenne. Mert elfogadom, hogy az másik piac más célközönséggel.
Még mindig megteheti az nV a következő generációnál ezt…
PC Gaming az lesz, a noti piac szárnyal. Nem véletlen azzal foglalkoztak a múltkori show alatt is. A műsor 97%-át az tette ki. Az oka, hogy ott nem bányásznak.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Habugi
addikt
DCH driverek & M$ Store féle NVCP, továbbá régi vs "új" Sharpening téma..: UPDATE
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
PitLee
őstag
válasz ÁdiBá #111139 üzenetére
Angol terminus technicusban elvileg létezik ilyen ‘My House, Not My Cat’ kifejezés.
Én is úgy jártam anno, hogy télen jött egy kis cirmos akinek zongorázni lehetett volna a bordáin, raktam neki kaját a konyhaablak párkányára, mire feleszméltem már 3 macskát ettem az ablakban, örültem hogy milyen szépen gömbölyödnek erre tavasszal lebabázott a két nőstény -
Devid_81
félisten
válasz -=RelakS=- #111145 üzenetére
Valami bufekocsija lehet a kolleganak, ha az ablakban eszi a macskakat
...
-
PitLee
őstag
válasz -=RelakS=- #111145 üzenetére
Hát így se rossz, mint a székely viccben, de "etettem" akart lenni.
Ugyan itt kínai nyúlragú eladó! -
snecy20
nagyúr
Megint találtam egy olyan weboldalt, ami kapcsán így 2022-ben eléggé koppan az ember álla a padlón. [link]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest