- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Remélem nem OFF, S. O. S. ezért ide is beírom.
Van öcsémnek egy samsung notija (NP300E5Z-S01HU, 15,6", B940, 4GB, 500GB, geforce go 315M, win7 x64 ult. hun). Rendszer nélkül vásárolt gép, win7 van rajta. Egy olyan gondom van vele, hogy kb. 3 havonta összecsokizza magát a windows, de ezt úgy, hogy az életben nem tudom többet feltámasztani!
Múltkor is újra kellett raknom, még a partícomentés (paragon) sem működött - amit pláne nem értem, miért! A dolog úgy kezdődik, hogy befagy a gép, aztén ha kikapcsolod és be, akkor már nem tölt be a win, csak feket képernyő. Ez volt múltkor. Most meg, ha bekapcsolom, normál indítás, vagy javítás (csökkentett módot fel sem ajánlja). Ha normál javítás nélkülit választok, akkor is a javítás indúl el, ami csak tölt-tölt-tölt fél óra múlva is, sehova nem halad. Múlkor felb@szott, újraraktam a C-t, ráküldtem egymás után újratelepítgetésekke és lefrissítve vagy 7 vírusirtót (avira, MSE, panda cloud, avast, avg, eset, stb.) és 3 malware/spyeare irtót (malwarebytes is), és semmit nem találtak a vinyón! Szóval nem értem mi okozza! Kb. egy hónapja ezért hálón átmentettem mindent róla a PC-mre, ledúrtem a vinyót, újrapartícionáltam, teljes formáztam, tehát fullosan megcsináltam, erre 1 órája megint lehalt. És nem csinál semmit csak a javítás megy végtelenítve. Légy szíves segítsen aki tud, bármi tanács, tlet jól jön, mert már nagyon ki vagyok ettől a jelenségtől...
Volt egyszer egy olyan kb. fél éve, hogy penyón vittem át a kimentéseket a gépemre a notirol mikor lehalt (asszem újraraktam a C-t és úgy). Na akkor 2 nap múlva az én gépem is lehalt hasonló módon. Akkor küldtem végig azt a rengeteg víruskeresőt (a PC-n is), és malwarre irtót, és sehol semmi. Szóval mi a rák lehet ez? Hardveres hiba? Már nem tudok mire gondolni.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Acer Aspire 15,6" i3-7020U 8GB RAM 512GB SSD GeForce MX130 Win11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- Lenovo Thinkpad T460s-I5 6300U-16GB RAM
- ASUS Zenbook 14X OLED
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest