Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
válasz
Murphistic
üzenetére
Szia!
Emlékszem
ha a kapcsoló rövidre záródott, akkor sajnos nem nagyon segít rajta a víz. Anno volt hozzá türelmem és szétszedtem a mikrokapcsolókat és kitisztítottam. (sz@r meló, jobb a csere
)
Ötletes megoldás, mivel a kapcsoló csak egy impulzust ad az alaplapnak. De szért hosszútávon érdemes lenne szerezned olyan kis panelt.Mi jelent az, hogy "csótány üzemmód"? mielőtt beleömlött, ahhoz képest rosszabb lett?
Mázli, hogy az inverter a kijelzőben van, mert most szabad kilátásom van a kijelző szalagkábelére is és ami még nagyobb flash vizuálisan is tudom ellenőrizni a hűtőventillátor működését
gondolom számolod a fordulatokat is 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viccrovat
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DJI topic
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- További aktív témák...
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ha a kapcsoló rövidre záródott, akkor sajnos nem nagyon segít rajta a víz. Anno volt hozzá türelmem és szétszedtem a mikrokapcsolókat és kitisztítottam. (sz@r meló, jobb a csere
)
gondolom számolod a fordulatokat is
Pyttawrx