Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Btx-001
csendes tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Köszi a tippet!
Első körben holnap felhívom a Sony-t aztán megpróbálom elérni, hogy csengessék vissza az árát vagy ha ez nem megy cseréljék ki egy csont újra. Ui. nagyon olyan érzésem van, hogy nem én vagyok ennek a gépnek az első tulajdonosa. A fedele is meg van görbülve (először azt hittem szériahiba), de most már inkább azt látom benne, hogy valaki előttem nagyon agresszívan nyitogatta. Persze ezt is jeleztem amikor szervízben volt, csesztek megcsinálni. Emellett a billetnyűzetvilágítás se tökéletes és a touch pad scroll gombja is kihagy.
Ez így már együtt kezd sok lenni. Ez 4 hiba, szkeptikus vagyok azt illetően, hogy mindet kijavítanák, ha megint elvinnék szervízbe... Arról nem is beszélve, hogy mióta megvan szinte nem is tudtam használni! Mindezt háromszázötvenezer forintért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Linux kezdőknek
- Küszöbön az androidos PC-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 5-7535H/16GB RAM/512GB SSD/RTX3050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Microsoft Surface Laptop Go 3 XK7-00030 (Bontatlan)
- Üzletből, garanciával, HP EliteBook 855 G8 16GB RAM/256GB SSD/FULL HD IPS kijelző/Win 11Pro
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Gigabyte Gaming A16 CVHI3HU894SD (Bontatlan)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HP 65W töltő eladó
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx