Új hozzászólás Aktív témák

• Mace$z

csendes tag

Szevasztok!

Egy HP Compaq Presario CQ62 notim van, a következő probléma merült fel:

Bizonyos időközönként minden előjel nélkül a rendszer megszűnik létezni, megfagy, majd rövid időn belül elfeketedik a képernyő (de még be van kapcsolva), ezután semmire nem reagálva fizikailag működik tovább, de semmi nem jelenik meg a képernyőn, valamint nem reagál semmiféle beviteli parancsra. Ha a megfagyás pillanatában valamiféle hangeffekt játszódik, az is megakad, és kerreg, majd az említett fekete képernyő beköszönésével eltűnik, és az előbb leírtak szerint folytatódik a történet. Ilyenkor nincs más lehetőségem, mint a bekapcsológomb hosszú megnyomása, ami után leáll a gép, majd újraindítok.

Hogy még egyet csavarjak rajta, ez nem jelentkezik mindenhol, csak a szülői házban. Egyetemre járok, és sem az albérletemben, sem az ismerőseimnél, sem a barátnőmnél nem jelentkezik a probléma. Az itthoni hálózaton van más noti, velük sincs gond.

Gyakorlatilag tanácstalan vagyok, mert sem az én gépemet, sem a helyszínt nem tudom egyértelműen felelőssé tenni. Van valaki, aki már találkozott ilyesféle problémával?

Mindenféle észrevételt szívesen fogadok!

Üdv.:

Mace$z

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés