Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsobacsi77
csendes tag
válasz
KillHates #8076 üzenetére
Köszi. Hard disket és memóriát már cseréltem benne, a procihűtőt még nem kaptam ki. Pont az zavar, hogy a vadiúj memóriára azt mondja a diagnosztika, hogy FAILED. Holott, közvetlenül a berakás után még jó volt, és alig egy pár órát üzemelt. Tegnap elindítottam rajta egy live Linuxot, kicsit böngészgettem vele, gond nélkül futott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pavilion Power - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest