- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Köszönöm szépen a választ, de...
Tudom, hogy kell bootolható pendrive-ot készíteni, viszont írtam, hogy a gép nem tud usb-ről boot-olni.Nem az enyém a gép, de megnéztem...van elég hely a C: partíción, és rendszeresen ellenőrizve van HDSentinel-el is. Hibátlan a hdd állapota. Karbantartva van a rendszer és a gép is. Igazából azt a gépet, csak internetezésre használják és nincs is agyontelepítve szinte semmivel. Még a böngésző is Sandboxie-ban van futtatva.
Az optikai meghajtó sem volt sokat használva, de nem nagyon olvassa be az RW lemezeket, ezért gondoltam, hogy egy Win xp rendszerlemezről (az van most kéznél) tudnék bootolni vele és parancssorból futtatnék Memtesztet, amennyiben az lehetséges lenne. Próbáltam keresni a neten olyan változatot, de nem találtam még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- Acer Nitro V ANV15-51-554Z i5 13th Gen Intel(R), RTX 3050
- Lenovo Legion 5 15ACH6H AMD Ryzen 7 5800H/RTX 3060/32GB RAM/1TB SSD GARANCIÁLIS!!! eladó jó áron
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest