- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nixy90
csendes tag
Sziasztok!
4 hónapja rendeltem egy Dell inspiron Duo készüléket, ami eddig jól működött. Aztán az operációs rendszert újra kellett telepítenem, és a hálózati kártyához tartozó driverek nem települnek. (R283212, R283215, R283214) A többi driver megfelelően települ. Egyszóval, sehogy sem tudok netet csinálni. Ilyet ki: " The Realtek Network Controller was not found. If Deep Sleep Mode is enabled please plug the cable." Valamint "A telepítő nem talált kompatibilis hardvert. A telepíteni kívánt szoftver nem használható ezen a rendszeren. A szoftver nem lesz telepítve." Pedig a drivereket a dell honlapjáról, a Dell inspiron duo részről töltöttem le. "Wlan auto config service is not running. Please start the service" (ez az atheros) Nem tudom sehol sem elindítani. Segítsetek, már két napja nyüglődöm ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro M2 Max 32GB ram 1TB
- ÚJ DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest