- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Dell XPS #7113 üzenetére
Akkor mégegyszer:
Van két kijelzőm, és két egyforma laptopom. Az egyik laptopon gyárilag rajta lévő kijelző működik, de ha átteszem a másik laptopra, akkor csak nagyon sötét képet ad. A másik kijelzőt bármelyik laptopra kötöm, ugyanolyan sötét képet ad. Ha felcserélem a két kijelző között az invertert, akkor is ugyanez a felállás.
Tehát:
1. Mindkét kijelző invertere jó.
2. Az egyik kijelző csak a saját alaplapjával jó
3. A másik kijelző egyik alaplappal se jó, hiába cserélem ki az invertert.Mindez azért gond csak, mert a most működő kijelző helyére szeretném áttenni a másik kijelzőt, mert az jobb felbontású (SXGA), de az nem működik egyik alaplapon sem. Először azt hittem inverter hiba, de mivel ha kicserélem se jó, így az kizárva. Utána azt hittem alaplap hiba, de hiába teszem a másik gépre, azon is sötét marad. Azután arra jutottam, biztos a háttérvilágítás szállt el, de ezt meg az cáfolja meg, hogy a tuti jó kijelzőt rákötve a másik alaplapra ott az sem működik.
Ezek után már csak az a verzió maradt, hogy az egyik gépnek elszállt az alaplapja és a kijelző háttérvilágítása is egyszerre. Ez lehetséges így egyidőben? Jaaa persze közben ennek a gépnek a VGA kimenetés van kép rendesen.
Tehát
a+sxga= sötét kép
b+xga= jó kép
a+xga= sötét kép
b+sxga= sötét kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest