Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s3toraph

senior tag

Sziasztok!
    A segítségeteket kérném, mert fontos nagyon a dolog + megöl az ideg... :O :(((
    Szóval, adott egy Samsung NP300E5Z-S01HU, optimusos noti, ami egyik pillanatról a másikra behalt. Öcsémé a gép, netezett vele, aztán fogta magát, megfagyott, öcsém kikapcsolta, majd vissza, de nem bootol be, miután eltűnik az üdvözöljük képernyő (Win7 x64 hun Ult SP1, MSDNAA-s betört, gyárilag nem volt rajta oprsz.), elsötétül a kép, és semmi tovább, se bejelentkező hang, semmi, csak feketeség. Egyedül az egérmutató van meg, de semmi több. Használtan vettük, kb. 8 hónaposan, ez volt vagy 4-5 hete, garipapír, számla meg van hozzá rendesen. Eddig nem volt vele semmi gond (leszámítva hogy nem mentek rajta a gyári lemezéről a driverekkel a játékok, de megoldottam azzal hogy a samsung oldaláról tettem fel az intel és a geforce VGA driverét, azután már jó mind, kivéve a Diablo 2-t). Adatmentés miatt felraktam a D-re egy win7-et, sikerült is a kimentés, de volt olyan egyszer hogy pendrive-ra másolást otthagytam, megcsinálta, aztán választanám le, és szarrá van lassulva a gép, de annyira hogy shift+ctrl+del-t nyomok, 5 perc mire behozza... Csak a win7 ment fel, semmi driver, teljesen szűz, 30 napos. Szóval nem értem. Most ott tartok, hogy a paragorn backup által készített mentésből, a D-ről indítva windows alól vissza akartam rakni a C-t (ez is volt lementve vele), de behalt közben, már fél órája meg sem moccan, megint hosszú percekbe telik mire reagál bármit is. Procihasználat állandóan 0%, nagy ritkán felugrik 1%-ra, a paragorn meg áll egy helyben, gyakorlatilag megállt a program. Csaka taskmgr processz megy néha, 1-5 szál között, minden más áll. Sok mindenhez volt már "szerencsém", de ilyet még nem láttam. Mi lehet a gond? A kimentéshez használt pendrive-on Avira szerint nincs kártevő. A procival lehet gond? Kérlek segítsetek, nagyon fontos az ügy, öcsém egyetemista és kell a gép ahhoz hogy bolduguljon a dolgaival!

Új hozzászólás Aktív témák