- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kyle.Katarn
csendes tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem.
Igen notebookkal kapcsolatban, igen szétgúgliztam az agyamés nem, még csak hasonlót se találtam -még a fixyára is feltettem a problémát, semmi. Új vagyok itt szóval követem a legelső hozzászólásban szereplő instrukciókat, azzal a különbséggel hogy nekem nem volt hanem van gondom és nincs konklúzió se semmi megoldás egyelőre...
A szóban forgó notesz egy MSI GT-735, kb. 2,5 éves.
Háttérinformációnak szerintem érdemes megemlítenem a következőket:
Pár hónapja gondok jelentkeztek a tápcsatlakozásnál míg végül majdhogynem használhatatlanná vált, több tízezrem pedig nem volt a szervizre (a 2éves garancia lejárt) -mit tehet ilyenkor az ember, naná hogy megjavítja maga ha képes rá.
A gépet szétkaptuk (egy haverom segített mert hasznos volt a +1 gép amiről szükség esetén puskázhattuk a szétszerelési útmutatóból.) A forrasztásnál törött DC tápaljzat meg lett forrasztva. A gép össze lett rakva. Utolsó simításképp pedig a néha kontakthibát okozó oxidréteg el lett távolítva az aljzat érintkezőiről.A gond a következő: a töltő-aljzat viszi az áramot, a gép bekapcsol, az aksit is tölti (azt jelzi).. csakhogy a led akkor is folyamatos TÖLTÉST jelez (nem hibát) mikor NINCS BENNE AZ AKKUMULÁTOR...!
Először is, fogalmam sincs ez mekkora problémát jelent éppen ezért nem sokat kísérletezgettem. Windows most nincs fenn, de a gép bekapcsol, BIOSba bejutok, stb.
Csak tippelgetni tudok, minthogy pl. csak a led gondolt egyet és megbolondult VAGY pl. kósza áram van benn és öt perc alatt megsütné a rendszert -hogy két végletet említsek, akárhogy is ez szerintem nem kóser, szeretnék a végére járni és RENDESEN megjavítani a jó öreg MSI-met mert jelenleg az az egyetlen gépem. Tippelni két dologra tudnék, de azt hosszú lenne elmagyarázni (így is hosszúra sikeredett) és nem akarok felesleges spekulációkba menni, elvégre is most én vagyok aki tanácstalan.
Kérlek segítsetek!
Bármi ötletet, javaslatot is szívesen fogadok.
/Ha bárki úgy gondolja tudna segíteni de szüksége lenne bővebb infóra- csak szóljon!/
Előre is köszönöm, remélve hogy kapok segítséget...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest