- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolti900114
tag
Sziasztok!
Kis tanácsra lenne szükségem.
Adott egy Asus X50C notebook, már nem garanciális természetesen.A probléma vele az, hogy ha csak akkuról használnám (ami egy hordozható gépnél azért előfordul...), akkor szinte mindig lefagy. Töltőről megy gond nélkül, ha viszont kicsúszik a töltő kábele, akkor is fagy - ha nem is azonnal, de pár percen belül.
Van esetleg ötletetek, hogy mi válthat ki ilyen hibajelenséget?
Megmondom őszintén, hogy már megbántam, hogy annak idején hagytam magam rábeszélni erre a gépre. Megbíztam az eladóban, mert szépen elsorolgatta nekem - szaküzletben -, hogy melyik márkát miért érdemes választani és miért nem, aztán ajánlotta ezt a gépet. És mivel nekem arra volt szükségem, hogy egy aránylag olcsó laptopot vegyek, amivel netezni, skypeolni, meg dolgozgatni tudok, ebbe ugrottam bele. Az összeszerelési minősége sem valami fényes, annak ellenére, hogy vigyázok rá, sok apró idegesítő gond van/volt vele ebből adódóan is. De most ez a fagyogatás jobban aggaszt.
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nikon DSLR topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Macbook Pro 16" M3 - Ajándék Magic Mouse
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- PS Plus előfizetések
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest