Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolti900114
tag
Sziasztok!
Kis tanácsra lenne szükségem.
Adott egy Asus X50C notebook, már nem garanciális természetesen.A probléma vele az, hogy ha csak akkuról használnám (ami egy hordozható gépnél azért előfordul...), akkor szinte mindig lefagy. Töltőről megy gond nélkül, ha viszont kicsúszik a töltő kábele, akkor is fagy - ha nem is azonnal, de pár percen belül.
Van esetleg ötletetek, hogy mi válthat ki ilyen hibajelenséget?
Megmondom őszintén, hogy már megbántam, hogy annak idején hagytam magam rábeszélni erre a gépre. Megbíztam az eladóban, mert szépen elsorolgatta nekem - szaküzletben -, hogy melyik márkát miért érdemes választani és miért nem, aztán ajánlotta ezt a gépet. És mivel nekem arra volt szükségem, hogy egy aránylag olcsó laptopot vegyek, amivel netezni, skypeolni, meg dolgozgatni tudok, ebbe ugrottam bele. Az összeszerelési minősége sem valami fényes, annak ellenére, hogy vigyázok rá, sok apró idegesítő gond van/volt vele ebből adódóan is. De most ez a fagyogatás jobban aggaszt.
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elektromos autók - motorok
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14 M3 Pro Chip 18Gb/512Gb
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx