Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolti900114
tag
válasz
eketomy
üzenetére
köszi a tanácsot.
közben mivel nem garanciális a gép, én szétszedtem szép óvatosan, és a szóba jöhető érintkezéseket megtisztítottam, és kontaktspray-vel befújkáltam, valamint a port is kitakarítottam a gép belsejéből. megnézegettem, hogy nincs-e valami sérülés az alaplapon vagy valahol (korábban találkoztam olyan acerrel, aminek meg volt már olvadva az alaplap a vinyó csatolójának forrasztásinál, az pl. azért kékhalálozott).
Akár lehetett is érintkezési hiba, mert azóta nem csinálta ezt (le is kopogom gyorsan, remélem így marad).
-
Zsolti900114
tag
Sziasztok!
Kis tanácsra lenne szükségem.
Adott egy Asus X50C notebook, már nem garanciális természetesen.A probléma vele az, hogy ha csak akkuról használnám (ami egy hordozható gépnél azért előfordul...), akkor szinte mindig lefagy. Töltőről megy gond nélkül, ha viszont kicsúszik a töltő kábele, akkor is fagy - ha nem is azonnal, de pár percen belül.
Van esetleg ötletetek, hogy mi válthat ki ilyen hibajelenséget?
Megmondom őszintén, hogy már megbántam, hogy annak idején hagytam magam rábeszélni erre a gépre. Megbíztam az eladóban, mert szépen elsorolgatta nekem - szaküzletben -, hogy melyik márkát miért érdemes választani és miért nem, aztán ajánlotta ezt a gépet. És mivel nekem arra volt szükségem, hogy egy aránylag olcsó laptopot vegyek, amivel netezni, skypeolni, meg dolgozgatni tudok, ebbe ugrottam bele. Az összeszerelési minősége sem valami fényes, annak ellenére, hogy vigyázok rá, sok apró idegesítő gond van/volt vele ebből adódóan is. De most ez a fagyogatás jobban aggaszt.
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Sorozatok
- Autóhifi
- Futárcégek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Spórolós topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx