Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 78zolika

senior tag

Sziasztok !
    Tegnap egyik ismerősöm hozott egy Fujitsu A 530 laptopot ( majdnem olyan mint az enyém csak az enyém AH530 , de belsőre ugyanaz ) avval a hibával hogy ( lefagy , kék halált , ) Gondoltuk újra húzzuk a win 7 Professiona l64 b De mindig hibakódokat dobbot , megírtam a win 7 fórumba ( tanácsot is adtak merevlemez , vagy a Ramm hiba Köszönöm nekik ) Teszteltem Az egyik ramm volt a bűnös , amit utólag raktak be Július 29 -én , (kingmax 1333 mhz 2 Gb DDr3 ) Mondtam a srácnak hogy az lehet a baj , vegyem ki nyugodtan ,kivetem , Win 7 kapásból felment ( eddig jól működik ) .
    Kérdés : mitől tud durván 5 hónap alatt tönkremenni ? Gyári hibás lehet ? Nem való volt bele ? Alaplap hiba ?
    Kérdés : ugyan ilyenre cserélje (garanciális ) ?? Érdemes 2 GB helyet 4 GB venni
    Este is Reggel is próbálgatom a gépet De valami nem jó még ( nem fagy , kék halál sincs ) de lassabb lett a gép :startmenü , vezérlőpult megnyitásoknál . Felraktam ezt [link] .merevlemez ( hibátlan ,100 % , hőmérséklet is jó , miden rendben ) Nincs valami olyan program ami tetőtől talpig átvizsgálja a gépet ? Vagy ennyire számít hogy 4 GB Ramm helyet csal 2 GB van benne . , Ezer köszönet

Új hozzászólás Aktív témák