- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuctuc
aktív tag
Van egy notis problémám, amivel nem jutok dűlőre. Toshiba noti, conexant hd audio chippel. Feltettem rá a Win7-et a héten, minden pöpecül ment, kép, hang, minden. Nincs rajta HMDI kimenet, viszont az eszközkezelőben viszont ott világított a hdmi audio, mint ismeretlen eszköz, gondoltam kap egy ATi-s drivert, hogy eltűnjön, mi baja lehet. Hát lett.
A win7 nem indult el, kékhalál 0x00000124 kóddal (többféle hardware és software probléma okozhatja). Csökkentett módban elindult, de nem engedte leszedni az ATi Catalyst Install manager a drivereket. Gondoltam semmi gond, úgysincs még konfigurálva a rendszer, felrakom újra a windowst. Win 7 install kékhalál, Toshiba-s Recovery Vista install kékhalál fogadott telepítés közben.
Egyedüli, ami felmegy, az az XP SP3, ami már önmagában nem egy normális dolog, azonban az ATi HD 3100 vga drivert itt is csak ráerőltetni tudtam (eszközkezelő-frissítés-magam választom ki-saját lemez), ATi installal nem ment. Ami nagyobb probléma: nincs hang.
A Conexant-os audio nem szerepel az ismeretlen eszközök közt, a hdmi audio szerepel, feltettem a vga-hoz hasonló módszerrel az ATi hdmi audio drivert, kékhalál, újraindítva több eszköznél (pl DVD-RW) felkijáltójel az eszközöknél, összeszarta magát tőle a Win. Conexant-os audio driverrel szintén hibát jelez, mondjuk kékhalál nincs, az igaz.
Gondolom a Win7 és a Vista Install is azért kékhalálozik, mert telepítés közben jelentkezik a hang-probléma, aztán pukk. Amit próbáltam: bios csere (2.60 helyett 2.50), mélyformat a hard drive-nak (mielőtt leesett volna, hogy a hangtól van). Elvileg a gép többi része (cpu,ram) rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen RAM-ot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Thinkpad P1 Gen2 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest