Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Garry84: Sumák aprós?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuctuc
aktív tag
Van egy notis problémám, amivel nem jutok dűlőre. Toshiba noti, conexant hd audio chippel. Feltettem rá a Win7-et a héten, minden pöpecül ment, kép, hang, minden. Nincs rajta HMDI kimenet, viszont az eszközkezelőben viszont ott világított a hdmi audio, mint ismeretlen eszköz, gondoltam kap egy ATi-s drivert, hogy eltűnjön, mi baja lehet. Hát lett.
A win7 nem indult el, kékhalál 0x00000124 kóddal (többféle hardware és software probléma okozhatja). Csökkentett módban elindult, de nem engedte leszedni az ATi Catalyst Install manager a drivereket. Gondoltam semmi gond, úgysincs még konfigurálva a rendszer, felrakom újra a windowst. Win 7 install kékhalál, Toshiba-s Recovery Vista install kékhalál fogadott telepítés közben.
Egyedüli, ami felmegy, az az XP SP3, ami már önmagában nem egy normális dolog, azonban az ATi HD 3100 vga drivert itt is csak ráerőltetni tudtam (eszközkezelő-frissítés-magam választom ki-saját lemez), ATi installal nem ment. Ami nagyobb probléma: nincs hang.
A Conexant-os audio nem szerepel az ismeretlen eszközök közt, a hdmi audio szerepel, feltettem a vga-hoz hasonló módszerrel az ATi hdmi audio drivert, kékhalál, újraindítva több eszköznél (pl DVD-RW) felkijáltójel az eszközöknél, összeszarta magát tőle a Win. Conexant-os audio driverrel szintén hibát jelez, mondjuk kékhalál nincs, az igaz.
Gondolom a Win7 és a Vista Install is azért kékhalálozik, mert telepítés közben jelentkezik a hang-probléma, aztán pukk. Amit próbáltam: bios csere (2.60 helyett 2.50), mélyformat a hard drive-nak (mielőtt leesett volna, hogy a hangtól van). Elvileg a gép többi része (cpu,ram) rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PlayStation 5
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Kedvenc zene a mai napra
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- DELL Precision 7760 munkaállomás
- Lenovo Thinkpad L13, 13,3" FHD IPS, I5-10310U, 16GB DDR4, 512 GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- Lenovo Thinkpad L15, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 Pro 4750U , 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest