Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraken
tag
És honnan lehet tudni hogy a kijelző a hibás vagy esetleg a szalagkábel
Állítólag már egy éve ilyen.Nagyon jókiépítésü laptop,dell inspiron 7900 gs vidkarival,és 65e az ára.Mondjuk elég régi modell,csak jó lenne megtudni mennyibe kerülne a javítás.... -
kraken
tag
Sziasztok,lenne eladó egy dell laptop,aminek a kijelzőjén egy vékony csík látható.Érdemes-e megvenni,mi lehet a hiba oka?

-
kraken
tag
Sziasztok,esetleg találkoztatok már a Cryptagon Limited-nevü céggel ? Nagyon jó árban árulnak laptopokat,de nem merek előre pénzt küldeni,egy számomra ismeretlen cégnek...

-
kraken
tag
Sziasztok,van egy lgp1 laptopom,keresek bele 2x1gb ramot,nincs valakinek eladó.A hírdetés oldalon próbáltam,senki nem írt...Én meg azt sem tudom milyen ramot fogad

-
kraken
tag
válasz
pukkancska
üzenetére
Nagyon köszi
,milyen ramot fogad,valahonnan lehet informálódni? -
kraken
tag
Sziasztok!Kis információ kéne,nem tudja valaki hogy az lgp1 a ramja bővithető-e,most 2x512 van benne.

-
kraken
tag
Nagyon köszönöm a választ,lenne ugyan eladó egy univerzális töltő de nem merem megvenni mert postán küldenék el igy még azt sem tudom megállapitani hogy milyen csatlakozk vannak hozzá.Van róla fénykép dehát nem merem igy sem megvenni.
Nekem is van rosz tapasztalatom mivel egy hete vettem a laptopot és meg se néztem a töltőjét mikor haza jöttem akkor vettem észre hogy meg van szakadva.Amúgy mi teheti tönkre a laptopot a töltőben? -
kraken
tag
Helló,most irok elöszőr a fórumba a segitségeteket kérném.Vettem egy Lg laptopot és sajnos tönkre ment a töltője.Olyan töltőt keresek ami 19V és 4,47 A vagy esetleg lehet mással is helyetesiteni?Vagy ha van valakinek eladó ilyen töltője?Mert annak is örülnék.

Új hozzászólás Aktív témák
- Flint 2 OFF topik
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Horgász topik
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Állítólag már egy éve ilyen.Nagyon jókiépítésü laptop,dell inspiron 7900 gs vidkarival,és 65e az ára.Mondjuk elég régi modell,csak jó lenne megtudni mennyibe kerülne a javítás....
,milyen ramot fogad,valahonnan lehet informálódni?
Pyttawrx