Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Sziasztok,
Van egy Dell Latitude laptop a családban, amely a következő jelenséget produkálja:
Az akku feltölthető 100%-ig, de a töltő kihúzása után kb. 98 százalék környékén hibernálja magát az akku merülése alatt.
Ha ezután újra bekapcsolom a gépet ugyanerről az akkuról (a töltőt kihúzva hagyom), akkor szépen megy merülő akku mellett akár két órát is adott akkuról. A piros x ilyenkor kint van az akku ikonja mellett (nem az a fajta, amikor full áthúzza az egész akksit, hanem egy kisebb).
Más esetben gondolkodás nélkül rámondanám, hogy akku hiba, de nem rég cseréltem akksit, és mintha már találkoztam volna hasonlóval egy Latitude szériás gépnél. Sajnos további csere akksim nincsen.
Van arra esély, hogy a notebook alaplapján hibás egy mérést végző áramkör, ami miatt lekapcsolja a teljesen jó akkut? Találkoztatok már ilyennel?
Az Aida ezt mondja az akkura (ez már a fenti automatikus hibernálás utáni újraindításkor készült):

Köszi előre is!
-
Atos23
senior tag
Ha egy cella hírtelen zárlatos, szakadt lesz, vagy a kifolyó sav elmar egy vezetéket onnantól vége van az akkunak. Mivel sorosan vannak kötve a cellák, a leggyengébb láncszem határozza meg a lánc erősségét.
Innentől kezdve csak szétszedés utáni, darabonkénti feszültségmérés a mérvadó, semmi más.
-
Atos23
senior tag
Szerintem bekakilt a monitor, amelyik not connectedet mutat
Próbáld ki egy PC-re dugva, vagy bármi másra.Szerk: Jahm, látom ez megvolt, bocsánat.

Én próbálkoznék BIOS-frissítéssel, illetve ha van a laptopodban CPU-ba integrált GPU, érdemes volna megpróbálni frissíteni az integrált / dedikált GPU közti átkapcsolást végző utilytiket.
Nézz szét a típus alapján a Lenovo driver/soft support programjai között, és ami hiányzó, és HASZNOSNAK tűnő app, tedd fel a gépre. -
Atos23
senior tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Én a notiktól rendeltem egy pár új Asus zsanért.
GLS meghozta, beépít, túl keménynek tűnt. Kb. 20 hajtás után eltört az egyik. Írtam nekik, hogy ez szerintem hibás volt. Azt hiszem csodálkoztak, de küldtek új párt.
Megjött az új, beépít, 20 hajlítás után eltört. Írtam megint a srácoknak, jeleztem nekik, hogy nézzék át a raktárkészletet. Visszaírtak, hogy valóban kőkemény az összes.
Rendeltek külföldről újabb adagot, megint küldtek egyet, az már jó volt.
Szóval amellett hogy az alkatrészbe belenyúltak ők is, én is, nem volt rájuk panaszom. Nem kötözködtek, nem számítottak fel futárköltséget egyszer sem, és végig fel volt kínálva a lehetőség, hogy visszaadják a pénzt. Pedig mechanikus alkatrészről volt szó.
-
Atos23
senior tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Köszi, ez sajnos kuka lesz, nem tudom bootolásra bírni. Már biztos vagyok benne, hogy ki is fagy, mert a POST után hiába van kép, Caps-Num-Scroll Lock-ra, és CTRL+ALT+DEL-re sem reagál. Még az is lehet, hogy amikor a VGA-val kezd el kommunikálni OS töltés előtt, megfagy BGA hiba miatt. Pavilionnál bármi lehetséges, és annak az ellenkezője is

Kár érte, P8600-al és 4GB DDR2-vel megy, TV-tuneres, etc

-
Atos23
senior tag
Helló!
Elég, ha annyit mondok: HP Pavilion DV5.

Szerintem elment a déli híd benne.

A jelenség az alábbi: Bekapcsol, működik, képünk van, megy a Biosig, Biosban bármit csinálgathatok. Ha eszközt dugok az USB-re, pl. Pendriveot, külső DVD-t, azokat felismeri, BIOS-ban is.
De sem Pendriveról, Sem belső / külső DVD-ről, sem HDD-ről nem hajlandó bootolni. POST test után az LCD-n nem jelenik meg további információ. Le nem lövi magát, marad bekapcsolva.
Minden eszközt kicseréltem másikra, ami cserélhető. Másik HDD, ram, de semmi. Az az érdekes, hogy a HDD-t kezeli, mert a BIOS szintű HDD teszt lefut rajta, tehát valamennyire működik a periféria-kezelése.
Sajna BIOS szintű bios-frissítés nincs benne, DOS-ig pedig nem jutunk el.Déli híd? Akkor miért megy le a HDD test?
-
Atos23
senior tag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Mondjuk www.fujitsu.com?
-
Atos23
senior tag
válasz
nagypasztor
üzenetére
230 Volttal nem játszunk. Életveszélyes, tűzveszélyes, kuka.
-
Atos23
senior tag
Sziasztok,
Igazából nem hibával kapcsolatban írok, hanem bővítéssel.
Van egy Toshiba L670-13D laptopom, Ci3 330M első generációs core i procival.
Szeretnék bele CPU upgradet.Alaplap adatai:
Tokozás típusa 988 Pin rPGA
Alaplapi lapkakészlet Intel Ibex Peak-M HM55, Intel Ironlake-MEzek alapján csak első generációs Core i procik mehetnek bele?
A másik kérdésem, hogy tudtok-e olyan programot, ami ezeknek a prociknak a teljesítményét folyamatosan egy szinten tartja, tehát nem ugrál a frekvenciával? Sajna ezt nem lehet beállítani a gyári Utilityben.
Köszi
-
Atos23
senior tag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Kene venni a faradtsagot, es feltenni a rendes gyartoi drivereket, nem csak amit a windows telepito feltesz... Vagy a googlet hasznalni.
http://prohardver.hu/tema/asus_webkamera_forditott_kep_windows_7_alatt/hsz_1-50.html
-
Atos23
senior tag
válasz
mcmester21
üzenetére
Akkor frissits Wifi drivert, tedd fel az XP SP3-at, es full updateld a rendszert.
-
Atos23
senior tag
válasz
mcmester21
üzenetére
Üzemmód (b/g/n) és csatonaváltást javaslok, és router firmware frissítést. Ha nem megy, akkor teszt erejéig Wifi csere a notiban.
-
Atos23
senior tag
Van egy kerdesem

Ha a notebook billentyuzetre folyadek omlik, en minden esetben csak es kizarolag billentyu panel cseret alkalmazok. Most megis van egy ismerosom, aki ablakpucoloval megtisztitott ovatosan egy noti billentyut, es sajnos nagyon minimalis cucc befolyt a foliara, azota nem mennek betuk. Nem volna baj uj vasarlasaval, csak eppen a noti kellene 1 napon belul hadra foghatoan.
Ket napot szaradt a konvektoron, hajszarito sem segitett.
Valami utolso mentsvar esetleg valakinek?
Esetleg ha valakinek van Aspire 57XX key SOS / nem az osregi, hanem az ujabb, fel-egy eves szeria /, akkor irjon ram.
Koszi

-
Atos23
senior tag
válasz
szabimaci22
üzenetére
Szoftverhiba, vagy BIOS frissites. Ha nem jon be, akkor torodj bele, mert laphiba.
-
Atos23
senior tag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Toltorol magasabb orajelen jar a CPU. Ezen a szalon indulj el a hibakeresesben.
-
Atos23
senior tag
válasz
Murphistic
üzenetére
Nem a HP a hulye, es nem te koltotted rossz helyre
Mindenrol a kivalo rohs forraszanyagok tehetnek... -
Atos23
senior tag
válasz
Murphistic
üzenetére
Arthat neki, ha az ablakkal leveri a gepet az asztalrol.
A jelentos, gyakori es szelsoseges hoingadozas egyebkent valoban art a gep forrasztasainak, ami olcsobb HP notinal ( < 200K ) kulonosen ismert hibaforras. Az javit a helyzeten, hogy a gepnek burkolata van. 
-
Atos23
senior tag
válasz
EyElEs?!
üzenetére
Ha webaruhazban rendelted, 8 napon belul kotelesek visszavenni indoklas nelkul.
Amugy gondolom letelt a 8 nap. Az elado kiscsajt el kellett volna kuldeni melegebb eghajlatra, a notebookot meg vidd el a markaszervizbe, mert egyik notebook markat sem az elado szerv javitja. Asus eseteben ez a Fixdirect Kft, ott meg azzal is foglalkoznanak, ha nyikorogna a CD meghajto. Google a baratod.
-
Atos23
senior tag
válasz
EyElEs?!
üzenetére
Sztem ha volt alkalmad megnezni a laptopot vasarlas elott, akkor buktad. Miert nem raksz ra te gumitappancsot?
En DELL XPS-el jartam igy. Egy idoben meg volt csavarodva mindnek a haza, es billegett az asztalon. Cerelte a nagyker szo nelkul, de az ujak is billegtek. Nem tudott senki semmit csinalni.
-
Atos23
senior tag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Neked honnan van ennyi geped?

-
Atos23
senior tag
Valaki kollégának van már tapasztalata Lenovoval, hogy a kitört jack aljzatot gariban cserélik-e? (nyilván lappal együtt)
Asus garban csinálja az ilyet, Lenot nem tudom.

-
Atos23
senior tag
válasz
zsolesz010
üzenetére
Valamelyik alkatrész nem lett cserélve olyan nagy méretűre, amit a BIOS nem tud, csak ímmel-ámmal kezelni?

Volt hasonló hibám, ott nemrégiben az Electroworldben 79.900 Ft-ért árult olcsó ASUS noti nem bírt a 120GB feletti HDD-kkel. Lekezelte, látta teljes méretben az OS is, de változatosan érdekes szoft hibákkal ismertetett meg.

Szintén előfordult hasonló, RAM-túladagolásnál is.
-
Atos23
senior tag
válasz
zsolesz010
üzenetére
Bizonyos hardvereket nem tudsz lekapcsolni BIOS-ban? Szerintem valamelyik hardvert használatba veszi a gép, az hibás, és lelövi magát.
Én valamely belső, alaplapi USB hubon keresztül működő kisebb kütüyre tippelnék.
De amúgy tényleg érdekes hiba
Táp a füledhez emelve nem zizeg, nem változik benne a sípolás terhelésre?Szerk: Írtad, hogy direkt terhelve nem kapcsol ki, ezért is gondolom, hogy hűtőtisztítással, pasztázással már próbálkoztál. Nekem egy asztali gép csinált ilyet pasztázás előtt. A Burn in test/Prime 95 fokozatos terhelésére nem lőtte le magát, de egy hirtelen defragglerre azonnal offolt.
-
Atos23
senior tag
válasz
badman7612
üzenetére
Ha BAD sectorok vannak, cserélik garban, ha gyenge szektorok, akkor nem.
Futtass a HDD gyártónak megfelelő, DOS alapú részletes teszt programot.
-
Atos23
senior tag
Most már két BGA hibás A6T-d van

Egyébként ettől függetlenül, az itteni kollégáktól kérdezném, hogy nálatok is elkezdtek ömleni a hibás ASUS laptopok? Csak mert hozzám mostanában négyszer-ötször annyi
A, F, és K szériás ASUS jön be, mint a méltán sz@rnak tartott Fujitsu vagy MSI...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Atos23
senior tag
válasz
Sziszka_88
üzenetére
Valamelyik Funkció gombot kell nyomogatni az elején veszettül, és talán a BIOS-ból is indítható, System Diagnostic néven.
Őszintén megmondom, nem tudom, DELL igazán ritkán jár nálam, nem véletlenül

-
Atos23
senior tag
válasz
Sziszka_88
üzenetére
Azon a Dellen nincsen OS töltése előtt futtatható hardver diagnosztika?
-
Atos23
senior tag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Talán azért senki, mert túl sok laptopod van otthon, és minden kérdésednél türelmetlenkedsz, mintha valaki részére kellene fizetősen megcsinálni

-
Atos23
senior tag
válasz
Remus389
üzenetére
Nincsen benne kábel, és szerintem nem is fognak lehúzni a szerelők. Nem ismerek olyan kókler bandát, aki kiszámlázna egy új Winchestert annak ellenére, hogy benne hagyja a régit. Ez nem autószerelői szakma

EREDETI Windowst vigyél magaddal, vagy legyen a gép alján eredeti COA matrica.
Nincs rosszabb annál, ha a teljesen gatter HDD cseréje után az ügyfél elvárja hogy telepített Windows és Office fogadja, mert: "Hátagépennekemeredetivót", de felmutatni semmi érvényes licenszet nem tud.
-
Atos23
senior tag
válasz
Remus389
üzenetére
Szerencsések vagytok, hogy megúszta ennyivel. Új HDD-t kell venni, és kicserélni, ezzel minden szerviz foglalkozik.
Adatoknak valószínűleg lőttek, illetve egy több tízezer forintos mentés árán előhozhatóak.
Van egy kis esélye hogy az alaplap sérült, és emiatt nem indul be a HDD, de ehez már látni kell a gépet.
-
Atos23
senior tag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Valaki belekendácsolt egy nem belevaló VGA-t. Szívás van, VGA csere, vagy marad a sípolás.
-
Atos23
senior tag
Én azért felhívnám a HP központi ügyfélszolgálatot, hogy normális-e ez így? Minden bizonnyal van megfelelő tesztjük hozzá.
Mert szerintem nem. Az Én notijaim akkui több évesek, megfelelően kezeltem őket, és mindegyik 1 óra feletti még bőven. De van 4 éves korú - 5 órás akkum is.
Azért írom ezt, mert minden akkum töltése 0%-nál kezdődik csutka merülést követően, és 100%-nál ér véget. Valamint csutka merítésnél még 0%-nál nem kapcsol ki, hanem csak egy picivel utána. Én ezt nevezem hibátlan működésnek. -
Atos23
senior tag
Én visszavinném még a mai napon. Ha az eredeti árnál nem adtak alacsonyabb árat a bontott, és bekapcsolt állapot miatt, akkor majdhogynem átcsesztek. Egy laptopnál jelentős értékcsökkentő tényező a felbontott doboz, és az előtelepített oprendszer elindítása, akku felbontása és behelyezettsége.
Valaki használta a gépet előtted nem keveset szerintem. Ellenőrizd le az Everesttel, hogy mennyi volt eddig összesen a system uptime, ha ott nem látod, akkor nézd meg HD Sentinellel a HDD futási idejét.
Ha nem akarják visszaadni a pénzed, vagy árkompenzációt adni (ebben az esetben legalább 10-15%) jegyezd meg hogy a telepített hamis XP setup dátuma registry szerint korábbi mint a számlád dátuma.
A kötözködők kedvéért előremegyek: Azért hamis, mert a HP-nek már nincs előtelepített XP-s notebookja, OEM XP sem kapható már, és valószínűleg a gép számláján sincs egy bármilyen Windows XP tétel, ami a géphez tartozna.
-
Atos23
senior tag
válasz
Zsolti1987
üzenetére
Már 8K-ért is golyóznak BGA-t? Kiváncsi vagyok, milyen minőségű munka ez, és ki végzi? Amikor rákérdeztem hardveraprón itt a többségnél, hogy végignézhetem-e a BGA reballt, azt mondták hogy az nem lehetséges

Én is csináltam régen a valódi reballozást, de hatalmas lett a a hőlégfúvós Pistike-műhelyek száma, és olyan olcsón "dolgoznak", hogy lehetetlen velük versenyezni. Mert a paraszt nem tudja, hogy mi a szakszerűség. Az ügyfél csak azt látja, hogy van kép, és ócsó volt.
Nekem 8K-t tuti nem érne meg, hogy szétszedjek egy notit, megreballozzam, a hűtését karbantartsam, majd összerak, több órás teszt, és még vállaljak is rá garit. De szerintem ezt a szabályos folyamatot végigcsinálva és tisztességes munkát végezve más sem teszi meg ennyiért.
-
Atos23
senior tag
válasz
PistikJozsef
üzenetére
Próbálj ki egy DELL 3-4-5 éves helyszíni garit...
Én sohasem kérek a helyszínre csavarhúzós mérnököt, így a következő az ügymenet:Kedd délután négykor beszólok a DELL-hez, hogy bekakált a HDD. Különösebb kötözködéses telefonálgatás nélkül, másnap délben futár hozza az új vinyót. Kicserélem szerdán, és csütörtökön futár jön a régiért. Na ennél jobbat kitalálni sem lehet...

Másik eset: Beszólok a DELL-hez gari lejáratának napján, hogy az akkum élettartama lecsökkent az eredeti 3 órásról 2,5 órásra. Másnap futár hozza a zsír új akkut, a régit megtarthatom, így lett összesen 5,5 óra akkuidőm.
Letörtünk egy billentyűt a keyboardról? Nem gond, a DELL azt is kicseréli, hiszen nem bírta a konstrukció a terhelést.
Lejárt a garancia 2 hónapja? Az sem gond, a DELL ad 3 hónap méltányossági gari időt, hiszen nem úgy van az, hogy lejár a gari, aztán másnap dobhatom kukába a gépet ha megáll...
Le a kalappal.
Ezek után az egy hetes gyorsított ügyintézéses Asus, Acer, Fuji, HP, stb garanciát sz@rba sem nézem, mind kötözködős balfék gyár, akik papírok meglétén, no meg a rendeltetésszerű használaton lovagolnak. -
Atos23
senior tag
válasz
oldspy79
üzenetére
Na igen, ezzel már sokszor találkoztam, de biza a legolcsóbb a legdrágább.
Megnéztem, eredeti DELL inverter Magyarországon nettó 4.320 Ft, gondolom nem lehet drágább Angliában sem az ottani disztrinél. De hátha eltüzelsz még egy pár darabot az olcsó inverterből, mire találsz egy működő 7 fontosat
-
Atos23
senior tag
válasz
hun_tcs007
üzenetére
Ha szoftveres a hiba (vírus, rossz driver), akkor fizetni kell. Ha minden Teszt OK, és még szoftveres hiba sincs, akkor nem számolnak fel semmit.
Ez a nagy átlagra jellemző, nem kell készpénznek venni

Csinálj egy teljesen új telepítést, mindent ments, majd formázd le a HDD-t, minden meghajtót. Egy ideig ne másolj vissza semmit a régi adatokból. Ha új rendszeren is csinálja, csak akkor küldd el.
-
Atos23
senior tag
válasz
hun_tcs007
üzenetére
Küldd el gariba nyugodtan, mert ha gari után nagyobb hibát produkál, az drága lesz.
-
Atos23
senior tag
válasz
csillag124
üzenetére
Én a helyedben szervizhez fordulnék, mert ilyen ködös informatikai tudással ebből nem lesz router- és laptop beállítás, csak időpazarlás.
Nem megsérteni akarlak, de nincs olyan, hogy valamihez nincs driver, és nem lehet megcsinálni, csupán jó helyen kell keresni, vagy odaadni egy Big Mac árát a 10 perces beállításra egy hozzáértőnek.
-
Atos23
senior tag
válasz
manyeszkusz
üzenetére
Sztem senki sem tudja megmondani, hogy merre található ez a százlábú az alaplapon, mert ahány féle noti, annyiféle elrendezés van a lapon, és a chip sem ugyanaz. Ellenben azt bármelyik "szaki" meg tudja tenni, h végig megy az alaplapon szemmel, és minden IC típusszámát beírja googleba, akkor egyszer csak kibukik az egyik találatban amit kerestek

-
Atos23
senior tag
-
Atos23
senior tag
válasz
manyeszkusz
üzenetére
Letöltőközpontból BIOS-t frissíteni elég durva dolog
A gyártói weblapot nem dísznek találták ki, bár most már utólag felesleges okosnak lenni

-
Atos23
senior tag
válasz
New Bluestar
üzenetére
Persze hogy meg lehet. Megveszed a Fixdirect Kft-től az új eredeti gyári billentyűzetet 12.000Ft-ért, kicseréled, és meg van javítva.
-
Atos23
senior tag
Persze, semmiképpen se gyári kijelzőt vegyél

Amúgy az MSI mégi mindig trágy@ notikat gyárt, de a garis ügyintézésük kezd feljönni egész kellemes szinten, gyakran gari után méltányosságból is cserélnek alkatrészt ingyen.
A fenti kellemes tapasztalatom szerencsére mostanában bővül, igazából minden jelentős olcsó notigyártó szépet fejlődött garis ügyintézés tekintetében az elmúlt fél-egy év alatt. És amivel kezd bajom lenni gar ügyintézés kapcsán, azok a prémium márkás notik.
Pl. Nem értem, hogy ha futározni lehet ingyen a legtrehányabb olcsó notikat, akkor miért kell a DELL gépeket személyesen felvinnem a pesti szervizbe 200Km távolságból?
Na de ez már egy más téma

-
Atos23
senior tag
A külsérelmi nyom alatt kikapcsolt állapotban akár az enyhe elszíneződést értem. Ha már a törés helyén ott más a színe a TFT-nek mint máshol, vagy van egy hajszálnyi fekete csík, már tutira buktátok.
Szabályosan minden notit középen, vagy két szélen egyszerre fogva kell felnyitni. Sohasem az egyik oldalnál fogva felfelé húzva.
Én egyébként a képeteken nyitás közben való ujjbeggyel benyomást látok.
-
Atos23
senior tag
válasz
Atimester
üzenetére
Elmondtuk többen, hogy feltehetően alaplapi táphibás. Miért nem viszed el szervizbe? Itt senki sem fogja neked elmondani, hogy melyik chipet, melyik fesszabályozót, melyik passzív elemet cseréld ki az alaplapon.
El kell vinni a szervizbe, és rá kell szánni azt a 15-30.000Ft-ot, teljesen felesleges háromszor ugyanazt megkérdezni.
Remélem nem sértelek meg, de ez nem a hobbielektronika távjavítás forrasztópákával rovat, ezt az alkatrészt látni kell, mérni, megjavítani, kicserélni, nem pedig beszélgetni róla.

-
Atos23
senior tag
Érdemes lenne tesóddal beszélni, hogy véletlenül nem nyomta-e meg ujjaival a kijelzőt nyitás közben, van nem csukott-e rá valamit?
Ha tuti nem érte fizikai behatás a notit, akkor érdemes elküldenetek ellenőrzésre. Ellenben ott a kijelzőt darabokra, lapokra szedik, és ha valamelyik üveglapréteg törött ( a kijelző egymástól elválasztható üvegrétegekből áll össze), akkor van egy darabokra szedett gépetek, fizettek egy borsos mérnöki bevizsgálást, és visszakapjátok a darabjaira bontott kijelzőt. Tehát semmiképpen sem a mostani kishibás állapotában, hanem működésképtelenül, szétbontva jön vissza, amennyiben nem garanciális hibáról van szó!
A csatolt kép nekem sántít, bár kikapcsolt állapotban látni jobban a sérülést, szerintem ez fizikai behatás, én is elhajtanálak titeket kereskedőként.
Elég egy radírt, vagy bármely kemény gumit, fejhallgatózsinórt ottfelejteni, és máris megpattant az egyik vékony üvegréteg, anélkül hogy látható és tapintható törés keletkezne.A másik kedvencem az olyan nyitási módszer amikor a user féloldalt fogja a kijelzőt felnyitáskor, akkor keletkezik ilyen feszülésből adódó megpattanás. A kijelzőt középen fogva köll nyitni.
Szerintem vállaljátok be a költségeket, és legközelebb vegyetek törés esetére is szóló garkiterjesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB magyarított (lézerezett) ujjlolv IR kam gar
- HP ENVY X360 / TOUCH FHD / Ryzen5-4500 / 8GB DDR4 / 512gb NvMe SSD / WIN11
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- MunkaGÉP HP STUDIO / i7-6700hq /16gb ram / 256gb NvMe SSD / NVIDIA 4gb dedikált / Világitó Bill
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Próbáld ki egy PC-re dugva, vagy bármi másra.
Mar soha nem lesz uzembiztos a mukodese, forumos emberkek kendecsolasa utan sem
A jelentos, gyakori es szelsoseges hoingadozas egyebkent valoban art a gep forrasztasainak, ami olcsobb HP notinal ( < 200K ) kulonosen ismert hibaforras. Az javit a helyzeten, hogy a gepnek burkolata van.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pyttawrx