Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
Hmmm, az alapból nem normális ha felvillan a power gomb ledje ill. ha a töltő csatlakoztatásakor beindul magától a gép!
Sztem valahol valami letestel vagy zárlatol és ez okozza a hibát. Mindenképpen szét kellene szedni a notit és multiméterrel elkellene kezdeni a táp csati körül kiméricskélni a dolgokat, az is lehet hogy a tápcsati ment tönkre és azt kellene az alaplapon kicserélni.
Ha nem értesz hozzá akkor mindenképp vidd el szakemberhez, sztem nem alaplapos a gép annyira nem lehet nagy hibája szakember sztem megfogja tudni neked csinálni.
Ja igen, és a töltőcserét is meglehetne próbálni mindenek előtt mint ahogy azt már más is említette, hátha segít, vagy ha nincs otthon kéznél másik töltő akkor mérj rá a töltőre, hogy megfelelően adja -e az áramot és akkor nem kell másikat beszerezni.
-
MR!!
aktív tag
Helló,
én a helyedben kipróbálnám egy másik töltővel. Lásd nekem is hasonló problémám volt. Szerintem vagy a kábeled törött és nem tud rajta folyni akkora áram, hogy beindítsa a géped (indításkor vinyónak is nagyobb szufla kell h beinduljon) vagy maga a töltő szaródott el és kész. Akkor valszeg szerintem is alaplap.
Nekem még elindult és töltött vele kicsit így beindult. Akkor energiagazdálkodásnál átálítottam "ha telepről működik" fényerejét kicsire míg "ha hálózatról működik" maximumra így vettem észre kábel mozgatásnál a hibát. Jelzem az akksit még bírta tölteni de a gép már nem ment róla.
Én újabb kérdésem: törött a töltő vezetéke a 19 V-os vezeték részén (a sec oldalon). Tötlő összeragasztva, hogy még csak véletlenül se lehessen javítani
mint eddig általam látott töltők 100%-án. Más ötlet valakinek ? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Escape from Tarkov
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okos Otthon / Smart Home
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ASUS routerek
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Flint 2 OFF topik
- További aktív témák...
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Újszerű!! Lenovo T14 GEN2 / i5-1145G7 / 16GB RAM / 240GB SSD / Win 10 Pro / EU v.bill
- Újszerű!!! Lenovo L14 GEN5 / Intel Core Ultra 7 155U / 16GB RAM/ 512GB SSD / Win 11 / EU v.bill
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv
- Asus Vivobook X412U (i3 7th, 4 GB 120 GB SSD) laptop leárazás!!!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
mint eddig általam látott töltők 100%-án. Más ötlet valakinek ? 
Pyttawrx