Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• concrete

csendes tag

Sziasztok!
    Sürgős segítségre lenne szükségem, tudniillik az öcsém rámbízta a laptopját, hogy nézzem meg és elcsesztem.. NEm szeretném ha feltűnne neki:) A probléma a következő:
    Acer Aspire 5810TZ 414G50Mn laptop 4 giga rammal, de csak 2-t látott. Szétcsavaroztam és láttam, hogy az egyik slotba rosszul van behelyezve a 2 giga ram, így visszaillesztettem. Mondjuk gyengébben fog rá, mint a másik slot, de nekem jónak tűnt azért. Visszacsavaroztam, akksit vissza, hálózatra vissza. Bekapcsolom a gépet és nem jön be semmi a képernyőn. Be se kapcsol. A bekapcsoló gomb ledje, a wlan ledje világít, és az elején még a procié is, hogy dolgozik, aztán semmi. Szerintem nem is bootol be, mert nem hallottam annyi ideig dolgozni a procit. Amit még észrevettem, hogy bár semmit nem csinál, de a memóriák picit melegek voltak 10 perc után, miután kikapcsoltam újból. Azóta már próbáltam csak egy memóriával, egyik slotban-másik slotban, felcserélve a kettőt, sehol semmi. Könyörgöm mondjátok, hogy van egyszerű megoldás, és nem lesz 80ezres költségem.. köszi előre is, folyamatosan frissítek itt, ilyen lelkifurdalással nem tudok aludni úgysem..

Új hozzászólás Aktív témák