- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
futureboy
tag
Sziasztok,
Tud valaki olyan teszt programot, bármi megoldást, amivel ki lehet deríteni az oprendszertől függetlenül, hogy egy adott hardver elem működik e vagy sem? A következő a probléma. Fél éves Acer Aspire 3 - A317-53G-56S6 laptop, windows 10 szerint nincs benne kamera! Hát pedig van. Eszközkezelőben sincs semmi nyoma, nem is jelez semmilyen ismeretlen eszközt. Bármi programot futtatok, ami kamerát használna csak azt kapom, hogy nincs kamera. Tudom garis, irány a szerviz, de ez most nem megoldható, mert munkaeszköz, nem tudom nélkülözni. Windows újra telepítés sem opció. Valahogy ki kéne derítenem, hogy tuti rossz e a kamera, mert akkor előkészítem a szervizre. Tud valaki valami opciót? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest