Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#2027) ladlac


ladlac
tag

Üdv! Remélem tudtuk segíteni.

2008. decemberében vásárolt HP 6735s laptop tegnap este böngészés közben hirtelen kikapcsolt. Pont, mintha áramszünet/kimaradás lett volna (ami valószínűleg nem volt, mert egy telefontöltő is be volt dugva, és ha lett is volna ilyen, akkor a telefon világott volna, hogy újból tölt), egyszerűen elsötétült minden.

Ezután nem lehetett bekapcsolni, az akkumulátort viszont lehetett tölteni. Kb. fél óra töltés után, akksi ki-betétel, hálózatról leszedés után sikerült működésre bírnom, a rendszer felállt. Annyi időm volt kb. hogy a beadandómat átnyomjam egy pendrive-ra, megint elment minden. Utána már fel sem állt a rendszer, bekapcsolás után nem sokkal megint kikapcsolt.

Este még beletettem az akksit, és bedugtam tölteni, ha minden igaz, fel is töltötte. Reggel kipróbáltam akksi nélkül, csak hálózatról (mert egyébként csak asztalinak használom), elindult, a Windows csinált valami visszaállítást, 40 percig ment a desktop, addig nem volt semmi hiba. Most kb. 20 perce megy, erről írok, látszólag nincs baj.

(Ja, és olyasmi rémlik, hogy amikor az akksi bennevolt, és a töltő is be volt dugva, akkor bekapcsolás helyett a töltő csatlakozója narancssárgán villogott párszor, majd a kör egyik fele kék lett, a másik maradt naracs, de nem indult el semmi)

Mi lehet a probléma? Remélem semmi komoly, mert vizsgaidőszak előtt nem hiányozna, hogy ne tudja használni... :F

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.