Hirdetés
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szagnes69
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy HP Pavilion X360 14-ba016nh laptopom, körülbelül egy hónapja lett benne akkumulátor cserélve, mert az előző már teljesen használhatatlan volt. A szervízben szerelték be, eredeti gyári akkumulátor került bele. Bizonytalan vagyok egy kicsit, hogy rendben van-e, mert a következőket tapasztaltam: 18%-os töltöttség mellett váratlanul leállt. Amikor töltőre raktam és azonnal újraindítottam, azt írta, hogy 1%-os a töltöttség és onnan kezdte a feltöltést. Létezik, hogy hirtelen ekkorát essen a töltöttség? Letöltöttem egy kis BatteryMon nevű programot, ami ugyanezt mutatja. Mindet frissítettem a laptopon, a Bios-t is, ott nem gondolom, hogy gond lehet. Zavar az is, hogy nem kapok semmilyen figyelmeztető üzenetet arról, hogy alacsony a töltöttségi szint, egy pillanatra felvillan egy üzenet, amit elolvasni sem tudok, mert azonnal elsötétül a képernyő. Egyébként hosszan tudom használni a laptopot töltő nélkül, és ennyire alacsony szintre ritkán merítem le. Amikor ilyen alacsonyra lemerül, akkor a HP Support Assistant programjával, ha ellenőrzöm az aksit, akkor azt írja, hogy gyenge, amikor feltöltődik, akkor újratesztelve azt írja, hogy normális.
Bizonytalan vagyok, hogy ez elfogadható működés, vagy vigyem vissza a laptopot a szervízbe, esetleg valamit elállítottam?A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Mozilla Firefox
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Dell Latitude 5500 8.gen-i5/16GB RAM/256SSD/WIN11/GARANCIA
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest