Hirdetés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• katokacaj

tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.

Van egy Lenovo Ideapad 720s laptopom. Asztali gépre váltás miatt eladnám, de addig nem szeretném míg nem tudom pontosan, hogy mi a hibája.

A touchpad néha szórakozik, és elkezd nem működni, de nem is ez a problémám, hanem az, hogy egy ideje csak minden második bekapcsolásra kapcsol be a kijelző. A venti felpörög, a gép elindul, de a kép sötét marad, ekkor a bekapcs gomb hosszan nyomását követő újbóli bekapcsoláskor rendesen elindul.

Mivel mindig másodjára indul el a kijelző, így nem hardveres, hanem szoftveres problémára gyanakodtam. Újratelepítettem a teljes windowst, teljes gyári visszaállítással, azonban a problémát azóta is produkálja.

Találkoztatok már ilyesmivel, van ötletetek? Lehet mégis csak a kijelző érintkezővel lesz a gond?

Szerintetek érdemes szerelőnek megmutatni?

Olyan 100-120.000 Ft körül szeretném eladni, de ha emiatt a hiba miatt eladhatatlan illetve csak jóval olcsóbban lehet értékesíteni ,akkor inkább megtartom sorozatnézősnek.

Köszönöm szépen a válaszokat előre is.

Új hozzászólás Aktív témák