- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsonja
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni.... Egy Acer Aspire 5520 as gépem van. Ez a gép kb 4 hónapja nem működik, járt több szervízben,szerelőnél, mindegyik más más okot mondott. A tünetei folyamatos ki-bekapcsolás volt, csak ugy lehetett kikapcsolni ha aksit eltávolitom stb. Ezt követte h hdd-t nem ismerte fel, nem lehetett biosba lépni stb. Alaplaphibára hivatkoztak, és beázásra...
A minap kiváncsiságból bekapcsolatam, és láss csodát, el is indult, semmi kii-be kapcsolás stb... viszont bootolás elott a hdd jelszót kér, amit nem tudok, ugyanis én nem jelszavaztam le. Biosba be tudok menni, hdd-t látja is, de nem bootol mert nem tudom neki megadni a jelszot. Hitach hdd-rol van szo. Biosban nem engedi kivenni a jelszot csak modositani.Szerintetek van erre valami megoldás? Fontos dolgaim vannak a hdd-n és valahogy életet kellene bele lehelni
Valamint még kérdés hogy megjavulhatott e "magától" 4 hónap pihenés alatt a gép?
Köszönöm előre is.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- Autós topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- HP 840 G3 Laptop 14" HD/i5-6Gen/DDR4 16Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- Dell 7390 Slim Laptop 13,3" FHD/i5-8Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/HDMI/BT/USB-C/CAM 6hó Gari
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest