- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsonja
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni.... Egy Acer Aspire 5520 as gépem van. Ez a gép kb 4 hónapja nem működik, járt több szervízben,szerelőnél, mindegyik más más okot mondott. A tünetei folyamatos ki-bekapcsolás volt, csak ugy lehetett kikapcsolni ha aksit eltávolitom stb. Ezt követte h hdd-t nem ismerte fel, nem lehetett biosba lépni stb. Alaplaphibára hivatkoztak, és beázásra...
A minap kiváncsiságból bekapcsolatam, és láss csodát, el is indult, semmi kii-be kapcsolás stb... viszont bootolás elott a hdd jelszót kér, amit nem tudok, ugyanis én nem jelszavaztam le. Biosba be tudok menni, hdd-t látja is, de nem bootol mert nem tudom neki megadni a jelszot. Hitach hdd-rol van szo. Biosban nem engedi kivenni a jelszot csak modositani.Szerintetek van erre valami megoldás? Fontos dolgaim vannak a hdd-n és valahogy életet kellene bele lehelni
Valamint még kérdés hogy megjavulhatott e "magától" 4 hónap pihenés alatt a gép?
Köszönöm előre is.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 // i7-8750H // 8GB RAM // 1TB HDD // GTX 1060
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 // Ryzen 5 5600H // 16GB RAM // 1TB HDD + 512GB SSD // RTX 3050
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Acer Aspire 15,6" i3-7020U 8GB RAM 512GB SSD GeForce MX130 Win11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest