- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistiboy88
aktív tag
Sziasztok!
Vane gy HP Folio 9470m notim, intel Corei5 3437U procival. Egy különös problémát produkál kb 3 hete, de eddig nem nagyon tudtam vele foglalkozni, így ma kezdtem el.
A hiba itt látható: [link]Gondol egyet, elkezd ugrálni a kép és csontá fagy minden. Kikapcsolom és ilyenkor csak a caps lock villog. Azután elindul, ha az akkut kiveszem és nyomom a bekapcs gomot, majd táp akku vissza és megy is már. De ez a hiba uyganúgy visszajön pár perc múlva.
Amiket csináltam:
- Mindent kitakarítottam, proci kapott új pasztát.
- Ram-okat ellenőriztem, sőt kis is cseréltem másikra, de az sem segít
- SSD-t kicseréltem egy másikra, de ezzel is ugyanúgy csinálja az említett hibát.
- kicseréltem az ssd-nél a 90 fokos SATA közdarabot, amivel a nyákhoz csatlakozik.Legújabb BIOS van rajta, driveker nem számítanak, mert windows telepítés közben is csinálta, így kész kínszenvedés volt telepíteni.
Valaki találkozott már ilyen hibával? Eddig nagyon sok ideig, semmi probléma nem volt vele, sőt mióta megvan, nem volt vele gond.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Sorozatok
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest