Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistiboy88
aktív tag
Sziasztok!
Vane gy HP Folio 9470m notim, intel Corei5 3437U procival. Egy különös problémát produkál kb 3 hete, de eddig nem nagyon tudtam vele foglalkozni, így ma kezdtem el.
A hiba itt látható: [link]Gondol egyet, elkezd ugrálni a kép és csontá fagy minden. Kikapcsolom és ilyenkor csak a caps lock villog. Azután elindul, ha az akkut kiveszem és nyomom a bekapcs gomot, majd táp akku vissza és megy is már. De ez a hiba uyganúgy visszajön pár perc múlva.
Amiket csináltam:
- Mindent kitakarítottam, proci kapott új pasztát.
- Ram-okat ellenőriztem, sőt kis is cseréltem másikra, de az sem segít
- SSD-t kicseréltem egy másikra, de ezzel is ugyanúgy csinálja az említett hibát.
- kicseréltem az ssd-nél a 90 fokos SATA közdarabot, amivel a nyákhoz csatlakozik.Legújabb BIOS van rajta, driveker nem számítanak, mert windows telepítés közben is csinálta, így kész kínszenvedés volt telepíteni.
Valaki találkozott már ilyen hibával? Eddig nagyon sok ideig, semmi probléma nem volt vele, sőt mióta megvan, nem volt vele gond.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motoros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx