- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gosor
csendes újonc
Haliho Sziasztok.
sos-sos-sos kèrem szèpen segítség
Van egy jò nagy gondom.
Ma èrkezett meg a laptopom tükörkèpe egy AsusX52J
csak a procija i5 nem i3 mint az enyéméAzert vettem mert az enyèmen a müanyag tönkre ment.
Ès elkezdtem lassan szètszedni mert a vett notebooknak valmi balya van nemtudom mi mert kèp sem jeleneik meg bekapcsoláskor.Elkezdtem a vett notebookbòl az alkatreszeket az èn notebookomba pròbàlgatni.
Rammal müködött ès a CPU val is müködött.
kipróbáltam a képernyőt avval is működött.Gondoltam hát jólvan ha megyen akkor kicserelem ami nem kell es szetszedtem darabokra, hogy át tegyem az én régi alap lapomat az új vázba. Át raktam mindent csak kivétel amit az ujból a vázban hagytam ez prdig a Usb, hdmi, fülhalgató port mert külön csatlakozik rá az alap lapra es az enyem meg hibás volt.
össze raktam és nem indul
az a fura, hogy ha rá dugom a töltőt automatikusan kigyullad a töltés és a led lámpa világít azon a gombon ahol elkell indítani a notebookot.
ha tovább nyomva tartom akkor elindul a proci hűtő és nagy teljesítmennyel hűt.
mit tegyek sos sosDolgoznom kellene es nincs notebookom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HP PROOBOOK 445 G10 ELADÓ
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest