Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzotyi
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám van a Dell 7570 laptopommal, hogy nem működik rajta a webkamera. 2017-ben vásároltam a gépet, azóta most használnám először a kamerát és sajnálattal tapasztalom, hogy a "Kamera" windows alkalmazás megnyitásakor nem találja. (Win10 Home)
Próbáltam megoldani az alábbi módokon, de nem jártam sikerrel:
- az eszközkezelőben nem találom, így nem is tudom frissíteni/újratelepíteni az illesztőprogramot.
- az eszközkezelő "hardverváltozások keresése" funkció se hozott eredményt.
- a vírusirtóban kerestem, de semmiféle tiltást nem találok a kamerára vonatkozóan.
- a windos adatvédelmi beállításokban engedélyezve van a kamera.
- a BIOS-ban engedélyezve van
- többféle driver keresővel és frissítő programmal sem jártam sikerrel.
- a Dell honlapjáról letöltöttem egy Realtek IT camera nevű drivert, de nem oldódott meg, azóta se találok az eszközkezelőben kamerát.
- más Dell drivert nem találok a neten.
- írtam a Dell supportnak, de semmi reakció...
- lefuttattam a Dell Support Assist kereső funkcióit, de semmi...Márpedig a kamera be van építve! Van valakinek egyéb ötlete, mielőtt elvinném szervízbe a gépet? Nem tudom, hogy a vásárlás után egyáltalán működött-e, mert 2 évig nem is próbáltam. Alapvetően egy másik programmal használnám, de az sem találja, tehát nem a windows alkalmazással van a baj. Esetleg windows újratelepítés segíthet?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- JÁTÉKOS Asus NVIDIA 2gb Intel core i7-8550u 16gb ddr4 256gb ssd +1TB hdd win11
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Dell Precision 5530 / i7-8850h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Macbook Pro 16 A2485 EMC 3651 27% 16" Liquid Retina XDR IPS M1 Pro 16GB 1TB magyar vbill gar
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest