Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenki!
Másik topicban nem jártam sikerrel, légyszi segítsetek.
Adott egy Acer Aspire 5755, az alábbi részletes konfiggal. Kijelzője ezt produkálja:
Ráfognám, hogy VGA hibás, viszont külső monitoron (D-Sub és HDMI egyaránt) tökéletes, nem szemeteli a képet. Telepítettem rá egy Win7-et, drivereket feltettem, semmi jele annak, hogy hibás lenne, nem instabil. Eszközkezelőben az nVidia kártya mellett sárga háromszög van, próbáltam úgy is, hogy csak az integráltat engedélyezem BIOS-ból (ilyenkor Windows alól nem is látom a dedikált kártyát), de nem változott a kép a saját kijelzőn.
Kijelzőt cseréltem, szalagkábelt a hétvégén tudok próbálni bele, de ezzel kb elfogytak a lehetőségeim.
A kérdésem, hogy szerintetek mi baja lehet? Ha mégis VGA bajos, hogy a fenébe lehet, hogy csak a saját kijelzőjén jelentkezik a hiba? Külső monitorral is megfelelne, mert gyors gép, de mennyi ideig fog ez így működni?Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Lenovo ThinkPad P15s Gen 1 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA Quadro P520
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx