- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoxyDaMon
csendes tag
Sziasztok, nem kis problémám akadt HP Pavilion dv7 laposommal. Íme a részletek:
A gép tartalmaz egy Radeon HD7400 videó kártyát és van a prociban(Intel® Core™ i7-2630QM) egy Intel® HD Graphics 3000.
A problémám az ,hogy semmi módon nem tudom rávenni, hogy a programok az AMD kártyát használják.
Windows 10Pro v.1809
AMD driver a legújabbra frissítve
BIOS beállításokban erre vonatkozó két opció van Fixed és Dynamic mindkettőt próbáltam.Alább néhány kép amin látszik, hogy az eszközkezelő és az AMD progi egyaránt látja a HD7400at viszont a Windows grafikai beállításoknál nem választható csak az intel HD3000, azt hiszem valahol a Windowsban kell keresni a megoldást. Átböngésztem a google ehhez kapcsolódó cikkeit, de semmi használhatót nem találtam.
Ha az eszközkezelőben letiltom az intel kártyát akkor viszont a Microsoft Basic render driver kerül az intel helyére(3.kép).Remélem érthető a probléma és nem írtam teljes sületlenséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest